Sejak kecil lagi, kita telah didedahkan dengan cerita-cerita fairytale oleh Walt Disney.

 

Sama ada korang pernah melihatnya menerusi filem, animasi, siri televisyen, cerita spin-off ataupun melalui video game, kami sure korang mengenali kesemua Disney Princess yang ada di dalam cerita Disney.

Kalau tak kenal semua pun, mesti korang kenal watak popular seperti Cinderella dan Snow White, kan? Semuanya cantik!

 

 

Tak boleh nak gambarkan macam manalah mereka ini kalau berjumpa depan mata. Haa, korang tak perlu nak bayangkan lagi kerana seorang illustrator berbakat telahpun merealisasikan gambaran itu.

IKLAN

Bagaimana jika Disney Princesses hidup pada zaman sekarang, memakai baju seperti kita dan kelihatan – well, seperti remaja biasa..?

 

Tak nak jadi macam orang biasa!

 

Fernanda Suarez telah menyiapkan koleksi modern princesses seperti 10 watak popular ini. Ada yang serupa dengan wajah Emma Watson & Nicole Scherzinger tau! Watak mana satu paling korang suka?

BACA: Banggalah Dengan Badan Sendiri, Artis Ini Bayangkan Disney Princesses Bertubuh Normal

IKLAN

 

Mulan

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Bae Suzy

 

Cinderella

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Elle Fanning

 

Jasmine

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls)

 

 

IKLAN

Belle

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Emma Watson

 

Aurora

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Madelaine Petsch (Riverdale)

 

 

 

 

Elsa

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Margot Robbie (Suicide Squad)

Rapunzel

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Elizabeth Olsen (Avengers)

Pocahontas

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Zendaya

Merida

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Katherine McNamara (Maze Runner)

Snow White

Siapa paling sesuai bawakan watak ini?  : Felicity Jones (Star Wars)

 

Jadi siapa yang paling real sekali antara 10 ilustrasi ini?