Kalau Ada Yang Nak Cari Part Time Job, Korang Boleh Try Guna Aplikasi Ini

Dalam dunia yang serba serbi memerlukan wang sekarang ni, mungkin ramai yang sedang mencari part time job untuk memenuhi segala keperluan harian mereka.

Belum lagi kalau kita lihat kadar pengangguran negara yang semakin membimbangkan. Masih ramai graduan dan individu yang masih mencari pekerjaan bagi menampung kehidupan.

Selain berusaha mencari di laman web job vacancy, sebenarnya korang juga boleh cuba menerusi aplikasi GoGetter.

Perkara ini telah pun dikongsi oleh Siti Najihah di laman twitternya yang menjelaskan bahawa semua kerja-kerjanya sebelum ini dia dapat melalui aplikasi ini. Daripada jadi runner, personal shopper Duckscarves, sort baju running event dekat warehouse, wrap buku dekat rumah orang dan jadi facilitator team bulding.

Walau bagaimanapun, hanya verified gogetter saja yang boleh view semua semua job yang ada di aplikasi tersebut.

Selagi tak register, korang takkan nampak job yang ada. So, ini yang korang perlu buat.

Download apps, kemudian tekan “Be a gogetter

Rupanya ramai juga dah buat part time job melalui GoGetter ni. So, guys kalau ada yang nak cari kerja or side income, korang boleh la try cari job dalam aplikasi ni.

Good luck!