Jumpa Pelesit Di Rumah, Caprice Tawar Ganjaran 30K Untuk Tangkap Bomoh

1361

Jumpa Pelesit Di Rumah

Terbaru, Penyanyi rap, Ariz Ramli atau Caprice, baru-baru ini ada memuat naik video ke laman sosial Instagramnya. Caprice berkongsi sebuah video yang ternyata mengejutkan semua apabila terlihat seekor belalang yang dipercayai masyarakat melayu sebagai pelesit telah mati bersama beberapa helaian rambut di halaman rumahnya.

Percaya ianya perbuatan sihir khianat seseorang, Caprice telah memberi amaran kepada pihak tersebut untuk memohon maaf kepadanya dalam tempoh masa 48 jam.

 

IKLAN

Tawaran 30K Untuk Siapa Yang Berjaya Jumpa Bomoh

Berang dengan kejadian tersebut, Caprice turut menawarkan ganjaran sebanyak RM30 ribu buat sesiapa yang berjaya mencari dalang di sebalik kejadian itu.

 

 

View this post on Instagram

 

Yo lain kali nak hantar barang, hantar yang ade tanduk lah.. you better pray to the devil that i dont find you. 🐅 RM30,000 cash reward for the person who can identify: 1. The bomoh 2. And the person who paid the bomoh. P.S- guys im so sorry for not being like my usual self lately. Caprice jarang ambik port pasal bende spiritual / hantu / sihir semua ni. But lately, so much weird shit have been happening around me and my friends. Caprice baru balik dari tengok movie tibe2 jumpe a dead pelicit macam terbakar with rambut coming out from the body. Im tired bro. I dont know what to believe. I just want answers. And then i also want to slap the person behind this before letting God handle the rest. 🐅

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on

Perkara aneh yang terjadi padanya dan rakan-rakan terdekat, dia percaya ada pihak yang tidak berpuas hati dengannya selama ini

“Caprice jarang ambik port pasal bende spiritual,hantu,sihir semua ni. But lately, so much weird shit have been happening around me and my friends. Caprice baru balik dari tengok movie tiba-tiba jumpa a dead pelicit macam terbakar with rambut coming out from the body. Im tired bro. I dont know what to believe. I just want answers”

 

Ada lagi nak main sihir di zaman millenial ni kan?Emm…apa pun Remaja doakan yang terbaik untuk Caprice dalam menghadapi dugaan yang menimpa ini.