Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Remaja kini berada di dalam aplikasi   
Home Hiburan Jika Tiada TV, Korang Boleh Menonton ABPBH Malam Ini Di TikTok

Jika Tiada TV, Korang Boleh Menonton ABPBH Malam Ini Di TikTok

serius lah

 

Wah, bukan biashe-biashe ya!

 

Jika dahulu, anugerah yang menobatkan senarai selebriti paling popular di Malaysia iaitu Anugerah Bintang Popular Berita Harian hanya boleh ditonton di kaca televisyen.

Namun selari dengan norma baharu yang dilalui oleh semua orang, ABPBH juga tak terkecuali daripada melakukan sesuatu yang baharu dengan berkolaborasi bersama aplikasi sosial popular masa kini, TikTok.

Jika Tiada TV, Korang Boleh Menonton ABPBH Malam Ini Di TikTok
ABPBH 33 yang berlangsung pada 9 malam ini.

Pada malam ini bermula jam 9 malam, korang berpeluang untuk menonton ABPBH 33 secara langsung di aplikasi tersebut.

IKLAN

Bersesuaianlah dengan perubahan yang berlaku dalam kehidupan harian kita, anugerah ini juga berubah angin apabila siaran secara langsung turut dibawakan menerusi platform online.

Bukan itu saja, kolaborasi dengan TikTok ini juga memberikan kelab peminat selebriti yang tercalon untuk sama-sama mengambil bahagian dalam video menarik di TikTok.

Korang boleh melakukan #ABPBHKITA2020 Challenge untuk memberikan sokongan kepada selebriti kegemaran masing-masing dan posting yang menerima undian paling banyak berpeluang untuk membawa pulang trofi ABPBH juga.

IKLAN

Jom lihat beberapa wakil daripada kelab peminat selebriti yang telahpun berkongsi kreativiti mereka menerusi challenge ini.

 

EMANIZERS : Emma Maembong

@emanizers_thenizersTeam #EMANIZERS @emma_maembongofficial #ABPBHKITA2020 #FANtastik #Xiomi @xiaomimalaysia #Abpbh33 ..#tiktok #

original sound – EMMA MAEMBONG – EMMA MAEMBONG EMANIZERS

 

IKLAN

SITI NORDIANA FC

@sitinordianafc#abpbhkita2020 #FANtastik #FANtastikpopular #sitinordiana #sitinordianafc #xiaomimalaysia #xiaomiforme #fyp #foryoupage #snfc

original sound – SITI NORDIANA FC (OFFICIAL)

 

SWEET QISMINIZERS : Sweet Qismina

@sweetqisminizerswah one of baby SQ perform #xiaomimalaysia dance la. thorbaik laaaa.. #sweetqismina #abpbh33 #abpbhkita2020 @sweetqisminaofficial #thenizers

original sound – sweet qisminizers

 

Menarik kan?

Cer korang pula post versi masing-masing di TikTok, mana tau boleh menang trofi ABPBH! Hee..

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI