Kemunculan Remy Ishak dengan gaya rambut barunya menarik perhatian netizen apabila dia hadir ke Festival Filem Malaysia 30 bersama rambut ‘jambul’nya. Hiks!

Dengan caption “Sisi tepi saya bersama rambut sengol-sengolan,” IG pelakon popular tersebut dilimpahi dengan komen-komen nakal netizen yang memuji penampilan barunya.

 

View this post on Instagram

 

Sisi tepi saya bersama rambut sengol-sengolan. #FFM30

A post shared by Remy Ishak (@remyishak) on

 Kalau korang pengikut setia Remy Ishak di Instagram, korang mesti dah tahu Remy ni macam mana orangnya. Caption yang ditulis, tak pernah tak lucu. Paling best, dia juga rajin melayan komen peminat di IG.

Jika sebelum ini kalau kita lihat kemunculan Remy Ishak di kebanyakan event, dia selalu berpenampilan kemas dengan rambut tersisir rapi, tetapi kali ni Remy nampaknya tampil dengan gaya rambut messy.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

Ada orang cakap, saya kelihatan luar biasa dalam gambar ni? Betul ke? #FFM30

A post shared by Remy Ishak (@remyishak) on

Rasanya kalau di hari-hari biasa, peminat semua memang dah tahu bahawa rambut Remy kerinting macam tu. Tapi mungkin sekarang dia lebih selesa untuk bergaya dengan rambut seperti itu di majlis-majlis formal.

Maka, ramailah wanita-wanita meninggalkan komen di ruangan IG dengan mengatakan tidak kira macam mana pun penampilan Remy Ishak, mereka tetap jatuh hati. Cewah!

IKLAN

IKLAN

Masih ramai yang tergila-gilakan kanda ya? Hiks! Ala, kami pasti yang komen tu pun nak bergurau dengan kanda kan? Janganlah serious sangat. Kanda okay je layan komen ‘nakal’ mereka. Hehe..

Apa-apa pun kami doakan agar karier Remy Ishak terus sukses dan semoga cepat-cepat bertemu jodoh. Eh! Okay gurau je.

All the best to you!