Enggan membesarkan isu dalaman keluarga yang pernah dilaporkan oleh media sebelum ini, penyanyi Dato’ Jamal Abdillah dilaporkan telahpun menjernihkan semula hubungannya dengan anak, Zaki Yamani. Malah, pasangan anak beranak itu juga telah bergandingan demi menjayakan sebuah program realiti bersama, baru-baru ini.

Bercakap kepada rakan media sewaktu majlis sidang media Konsert Tribute Seniman Negara: Datuk Seri Ahmad Nawab di Istana Budaya Kuala Lumpur semalam, Jamal terus berhubungan dengan Zaki selepas masing-masing menerima tawaran program realiti itu.

Zaki Yamani & Bapa, Jamal Abdillah Kembali OK. Rumah Khabarnya Tersedia Untuk Setiap Anak
Sumber Foto : Instagram ZakiYamani._

Terdahulu, episod salah faham antara mereka tercetus selepas Zaki, 16 mendedahkan Jamal sudah tidak beraya dengannya untuk enam tahun lamanya. Menidakkan kenyataan anaknya itu, Jamal berkata dirinya dihalang untuk menemui Zaki oleh bekas isterinya, Fatimatuzahra Samad. Bagaimanapun, Zaki menerusi hantaran video meminta ayahnya untuk tidak menyampaikan perkara yang tidak benar.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN : Zaki Yamani Nafi Ibu Larang Berjumpa Dengan Jamal Abdillah – REMAJA

Demi meletakkan episod keluarganya itu di belakang, Jamal sekali lagi menegaskan dia enggan membeza-bezakan kasih sayangnya terhadap semua anaknya.

IKLAN
Zaki Yamani & Bapa, Jamal Abdillah Kembali OK. Rumah Khabarnya Tersedia Untuk Setiap Anak
Sumber Foto : Instagram Jamal Abdillah Official

“Saya terbuka untuk menjaga anak-anak semua. Itu semua terpulang kepada ibu mereka. Saya sudah sediakan rumah untuk semua anak-anak saya,” ulasnya.

Wah, untungnya mereka semua! Sayang ayah kepada bapa kadangkala susah sikit untuk ditunjuk, tapi hati seorang ayah tentu inginkan yang terbaik untuk kesemua anaknya.

IKLAN

Jamal memiliki lima orang cahaya mata iaitu Osama Yamani, 20; Zaki Yamani, 16; Nur Azura Yamani, 3; El Isaac Yamani, 2; dan Iskandar Rayyan Yamani yang baru dilahirkan bulan Februari lalu.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Show emotes
IKLAN