Okay, gosip ini telah menjadi lebih panas dalam masa satu malam saja.

 

Semalam, khabar angin daripada People’s Magazine US mengesahkan bahawa hubungan di antara pelakon, Bradley Cooper dan Irina Shayk telah terputus di tengah jalan. Setelah 4 tahun bersama dan memiliki seorang cahaya mata, jodoh Bradley dan Irina tidak berpanjangan.

Mereka merupakan antara pasangan Hollywood yang begitu tertutup dalam bab perhubungan. Tak banyak temuramah dan sesi photo shoot yang melibatkan mereka berdua seperti standard pasangan Hollywood lain.

Namun, akhirnya mereka tetap berpisah dan khabarnya, Irina yang meninggalkan Bradley walaupun ramai beranggapan sebaliknya.

Irina Shayk Yang Tinggalkan Bradley Cooper, Adakah Lady Gaga Jadi Orang Ketiga?

Okay, terlalu banyak sangat perkara yang perlu diperkatakan. REMAJA senaraikan satu-persatu apa yang berlaku sebenarnya.

 

01

Ramai beranggapan Bradley meninggalkan Irina KERANA dia kencang digosipkan bersama pasangan pelakon A Star Is Born, Lady Gaga. Sejak ‘bersama’ dengan  Gaga di karpet merah screening filem tersebut bermula pertengahan tahun 2018, Bradley dan Gaga dilihat amat sedondon dan mempunyai chemistry.

IKLAN

Klimaksnya adalah ketika Bradley dan Gaga mempersembahkan lagu Shallow di anugerah Oscars pada bulan Februari lalu. Mereka kelihatan seperti pasangan kekasih di atas pentas (dan di hadapan Irina Shayk yang duduk di kerusi penonton!) Lihat sajalah video persembahan mereka ini.

Namun hakikatnya, Irina yang meninggalkan Bradley dan ini sebabnya..

 

02

Tidak, Irina tak berasa ‘terancam’ dengan kehadiran Gaga. Malah, kedua-dua wanita itu duduk bersebelahan di anugerah Oscars 2019 dan saling berpelukan ketika Gaga memenangi kategori ‘Lagu Original Terbaik’.

IKLAN

Irina Shayk Yang Tinggalkan Bradley Cooper, Adakah Lady Gaga Jadi Orang Ketiga?

Sebenarnya, hubungan Irina dan Bradley dilaporkan sudah lama bermasalah, malah sebelum anugerah Oscars berlangsung sekalipun.

Menurut Entertainment Tonight, “Irina mempunyai harapan tinggi untuk masa depan mereka berdua. Selepas kelahiran anak mereka, Irina berharap agar mereka bersedia untuk berkahwin tetapi itu tidak terjadi. Dia ingin mencari kebahagian tetapi Bradley pula sentiasa sibuk bekerja. Kesudahannya, hubungan tersebut tidak ke mana.

“Hanya baru-baru ini, Irina memutuskan bahawa enough is enough. Tanpa komitmen daripada Bradley, mereka juga selalu bertekak dan itu tidak membantu. Kehadiran seorang bayi nyata tidak cukup untuk membuatkan mereka sepadan dan akhirnya, mereka putus.”

 

IKLAN

03

Irina nampaknya mudah move on daripada hubungan bersama Bradley apabila dia memuat naik foto terbaru di Instagram hari ini. No big deal.

Irina Shayk Yang Tinggalkan Bradley Cooper, Adakah Lady Gaga Jadi Orang Ketiga?
Instagram

Apa yang menjadikan ia gosip panas adalah apabila bekas tunang Lady Gaga, Christian Carino tiba-tiba memberikan ‘like’ pada foto tersebut. Ini juga adalah ‘kemunculan’ pertama Christian di Instagram atau mana-mana media sosial selepas dia dan Gaga putus tunang pada awal tahun ini.

Err, kenapa kena buat kemunculan di Instagram Irina Shayk SEKARANG? Ramai berpendapat Christian masih tak dapat melupakan Gaga lantas sengaja melakukan sebegitu untuk menagih perhatian bekas tunangnya itu.

Irina Shayk Yang Tinggalkan Bradley Cooper, Adakah Lady Gaga Jadi Orang Ketiga?

Persoalannya, adakah kisah putus tunang Christian dan Gaga disebabkan kehadiran Bradley Cooper di set penggambaran A Star Is Born walaupun Bradley menidakkan tuduhan ‘on-screen love‘ ini? Panas!

*

Apapun, yang penting sekarang adalah Irina Shayk berani keluar daripada hubungan yang tak menjadi itu walaupun Bradley adalah nama besar di Hollywood sekarang.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI