Kemenangan Hanee Haneesya menggondol gelaran Dewi Remaja 2018/19 disambut baik oleh rata-rata masyarakat Malaysia.

Melihatkan sisi kelainan dalam personaliti gadis ini, Haneesya yang dahulunya sering diejek kerana berkulit gelap, kini telah membuktikan bahawa tidak ada yang mustahil untuk seseorang individu itu berjaya dan menjadi contoh kepada masyarakat.

Ramai yang mengucapkan tahniah dan memberikan pujian serta kata-kata semangat untuk Haneesya. Jelas sekali masih ada yang tidak memandang warna kulit sebagai satu halangan untuk menceburkan diri dalam industri hiburan Malaysia.

Jom kita lihat apa komen netizen..

Malah ada juga yang menggelarkan Haneesya sebagai ‘Kim Kardashian’ Malaysia.

IKLAN

Tak kurang juga ramai yang menasihatkan agar orang ramai tidak lagi menggunakan produk pemutih dan timbang kilo yang ada di pasaran sebab terbukti, individu kulit gelap pun manis orangnya.

Haneesya jadi inspirasi remaja..

IKLAN

IKLAN

Send her to any international beauty pageant contest. Wow!!

Terima kasih kami ucapkan kepada semua penyokong Pencarian Dewi Remaja 2018/19 yang sentiasa memberi sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada finalis-finalis dan team Remaja.

Tak terkecuali buat keluarga finalis yang juga turut menyokong dari awal hingga ke pentas final. Kita jumpa lagi dalam Pencarian Dewi Remaja edisi akan datang. InsyaAllah..