Guardian Buat Ekspo Jualan Penghabisan Stok, Harga Serendah RM2

Bila sebut tentang promosi diskaun, jangan kata orang perempuan, lelaki pun ada kalanya terpedaya dengan jualan murah yang sering dianjurkan oleh beberapa jenama tak kiralah makanan, gajet atau pakaian.

IKLAN

Selalu kita baca tentang promosi Food & Beverages je kan? So, kali ini kami nak beritahu dekat korang bahawa Guardian telah pun mengadakan jualan penghabisan stok dengan harga serendah RM2.

Gambar hiasan: Guardian Expo Summit USJ 2017

 

 

IKLAN

 

Gambar hiasan: Guardian Expo Summit USJ 2017

 

Ha, mau tak ‘pengsan’ kalau korang dengar kan. Hiks!

Berlangsung di dua tempat iaitu Leisure Mall Cheras dan Berjaya Times Square, Guardian Expo bermula pada 21 Februari lepas sehingga 1 Mac nanti.

Hm, ada lebih kurang beberapa hari lagi sebelum 1 Mac so rasanya korang masih ada masa lagi untuk pergi shopping. Hiks!

Sumber: Facebook & loopme.my