Siapa tidak kenal dengan nama Jeremy Scott terutamanya di kalangan penggemar fesyen trend semasa. Dia yang sebelum ini cukup popular dengan rekaan sneakers Adidas kini bakal melakukan satu lagi kolaborasi menarik.

Jeremy yang kini bergelar sebagai Pengarah Kreatif jenama fesyen ikonik dari Itali iaitu MOSCHINO. Dan kali ini kersama istimewa ini menyaksikan mereka bekerjasama dengan H&M, jenama fesyen mampu milik yang menjadi sebuah produk kegemaran global.

Apa yang menarik pengumuman kerjasama ini dilakukan di menerusi laman media Instagram menerusi live call dari supermodel sensasi, Gigi Hadid kepada Jeremy Scoot yang juga merupakan kawan baiknya. Bersama-sama mereka mengumumkan projek kolaborasi koleksi MOSCHINO [tv] H&M.

Pengumuman ini dilakukan di parti MOSCHINO ketika berlangsungnya festival muzik dan seni paling popular di kalangan hipster iaitu Coachella 2018. Ia kini kini sedang berlangsung di California, Amerika Syarikat.

IKLAN

 

IKLAN

Tayangan yang dipacarkan menerusi projektor digital di festival muzik tersebut telah mengejutkan peminat. Gigi dan Jeremy muncul menggayakan koleksi terbaru MOSCHINO [tv] H&M melakukan pengumuman yang tidak terjangka itu.

Gigi Hadid Kejutkan Pengunjung 2018 Coachella Valley Music and Arts Festival Dengan Pengumuman Tergempar
Jeremy Scott & Gigi Hadid bersama Penasihat Kreatif H&M, Ann-Sofie Johansson

Dan koleksi yang diramalkan bakal menjadi rebutan dan sold out dalam sekelip mata ini akan mula berada di pasaran pada 8 November hadapan.

IKLAN

“Kami berasa cukup teruja dengan projek ini. Kerjaya saya di dalam fesyen ialah cuba menghubungkan seberapa ramai orang menerusi industri ini. Dan menerusi kolaborasi ini, ia pasti dapat mencapai dan menarik lebih ramai orang kepada fesyen,” jelas Jeremy Scott lagi menerusi video tersebut.

MOSCHINO [tv] H&M merupakan kolaborasi dan kempen radikal inovasi berkonsep TV di mana media tradisional dan media sosial bertembung mencipta pengambil alihan platform dalam dunia digital.

Nantikan koleksi terbaru yang bakal berada di pasaran nanti!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI