Betul Ke Ruhainies, Puteri Aishah & Julia Farhana Berbau Semacam? Mungkin Sebab..

735

 

Haipp, berbau macam mana tu?

 

Berbau wangi lah!

Bila kru produksi berjalan sebelah mereka je semasa di set penggambaran drama 3 Gadis Manis musim 3, ramai yang memuji mereka sentiasa wangi tak kiralah semasa di ruang indoor ataupun di luar.

Rahsia mereka adalah.. losyen daripada NIVEA je!

Koleksi NIVEA ini mempunyai tiga jenis varian, terpulang kepada apa yang korang suka. Dalam drama 3 Gadis Manis ini, karakter Ruhainies, Puteri Aishah dan Julia Farhana saling memberi inspirasi untuk terus #StayStrong menangani cabaran hidup serta – hhm – mencari cinta sejati.

Disebabkan mereka bertiga berbeza dari segi personaliti, tak hairanlah masing-masing menyukai varian losyen berbeza daripada NIVEA.

Contohnya Ruhanies memegang watak Maya Kirin yang lembut, adil dan bertanggungjawab. Tak hairanlah dia menjadi seorang pembuat kek. Oleh itu, NIVEA Rose & Argan Oil in Lotion bersesuaian dengannya. Sebagai The Rose Girl, Kirin sentiasa berbau ‘manis’ memikat dan kulit selembut sentuhan ros. Gitu!

Rose & Argan Oil In Lotion 400ml RM21.50

Bagi Puteri Aishah sebagai Icha yang merupakan seorang doktor haiwan, Puteri perlu sentiasa yakin dengan dirinya, ceria dan jujur melakukan tugasan. Tapi kadang-kadang, dia pun mudah hilang sabar. Sebab itulah NIVEA Vanilla & Almond Oil in Lotion ni bersesuaian untuk menenangkannya semula.

Vanilla & Almond Oil Oil in Lotion RM21.50

Kalau korang seorang yang berkelulusan arkitek, sedikit berusia (hey bukan tua okay!) dan bersungguh-sungguh melakukan kerja, mesti korang boleh relate dengan watak Julia Farhana sebagai Sabrina. Dia amat menyukai NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil in Lotion. Tak terlalu sweet tetapi masih berbau fresh.

Cherry Blossom and Jojoba Oil Oil in Lotion RM21.50

Bagi yang ingan tahu kisah kesudahan Ruhainies, Puteri Aishah dan Julia Farhana, jangan lupa menonton kesemua 8 episod dalam musim ketiga 3 Gadis Manis: Flowers Always Bloom di www.3gadismanis.com.my

Korang pun boleh mencuba kuiz personaliti di laman web www.3gadismanis.com.my bagi mengetahui karakter pelakon mana yang sama dengan koran. Barulah senang nak tahu losyen NIVEA paling sesuai dengan diri korang.

 

CER KOMEN SIKIT