Galaxy Watch & Buds PERCUMA Dengan Galaxy S10 Baru, Freebies Apa Lagi?

389

Sempena ulangtahun ke-10 Samsung Galaxy S, jenama Korea Selatan itu mengumumkan satu berita baik sekiranya korang mendapatkan model terbaru smartphone Galaxy S10 yang bakal berada di pasaran pada 8 Mac nanti.

Dengan tiga versi keluaran terbaru Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 dan Galaxy S10+ sudah pasti menjadi pilihan kerana diberikan dengan tawaran yang lebih berbaloi.

Samsung baru saja mengumumkan model dan harga rasmi bagi produk terbaru mereka dan korang boleh mendapatkan model smartphone ini dengan harga tawaran seperti berikut:

Samsung Galaxy S10e = RM2,699

Samsung Galaxy S10 = RM3,299

Samsung Galaxy S10+ 128GB = RM3,699

Samsung Galaxy S10+ 512GB = RM4,599

Smartphone pertama di angkasa

Antara keistimewaan yang bakal pengguna Galaxy S10 rasai adalah keupayaan luar biasa untuk mengecas handphone secara wireless daripada peranti lain. Dalam waktu kecemasan, korang dah tak perlu suis atau kabel untuk cas handphone selepas ini. Cari saja handphone yang mempunyai teknologi sama untuk mengecas.

Canggih kan?

Model Galaxy S10 ini juga merupakan smartphone pertama yang dilepaskan di angkasa untuk merakam gambar di ketinggian 80,000 kilometer dari aras bumi. Kalau dah tinggi macam tu pun tapi hasil gambar tetap meletop, korang rasa power ke tak Samsung Galaxy S10 ni?

Lebih berbaloi

Bukan hanya itu, kalau korang membeli Samsung Galaxy S10 di road show mereka bermula 8 Mac hingga 10 Mac 2019, ada hadiah menarik yang bakal korang perolehi.

Dengan setiap pembelian model Galaxy S10, korang berpeluang untuk mendapat freebies berikut:

Samsung Galaxy S10e

– Galaxy Buds bernilai RM499

Samsung Galaxy S10/S10+ (128GB)

– Galaxy Buds + Screen Protector Plus bernilai Rm779

Samsung S10+ (512GB)

– Galaxy Watch Active + Screen Protector Plus bernilai RM1,079

Perghh, biar betul? Ini memang berbaloi-baloi! Rugi kalau tak grab.

Galaxy S10 Roadshow ini diadakan di tiga lokasi iaitu:

Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur (10.00am-10.00pm)

AEON Tebrau City, Johor Bahru (10.00am-11.00pm: Jumaat & Sabtu) (10.00am-10.00pm: Ahad)

Queensbay Mall, Pulau Pinang (10.00am-10.30pm)

Apa lagi gaiss, jom serbu road show Galaxy S10 ni untuk dapatkan tawaran yang berbaloi-baloi ini!

CER KOMEN SIKIT