Model telefon pintar Infinix Hot10S yang kini ditawarkan dengan pakej harga istimewa.

Dengan kapasiti bateri, processor laju dan skrin berkapasiti HD pada Infinix Hot 10S, pengalaman bermain video akan terus berubah selepas ini.

 

Buat para pemain video mobil dan di atas talian, punca kepuasan mereka semasa teruja bermain adalah peranti yang digunakan.

Pastinya ada di antara kamu yang akan mengeluh dan berkata, untuk mendapatkan telefon pintar terbaik untuk bermain, pasti ia memerlukan bajet mencecah ribuan Ringgit seperti yang dimiliki remaja lain.

Well, bagaimana jika kami kongsikan bahawa peranti terbaru daripada Infinix ini menepati semua kriteria untuk memberikan pengalaman bermain video terbaik kepada kamu DAN didatangkan pada harga mampu milik? Ia ibarat game changer yang kamu cari selama ini!

Ada Peranti ‘Chun’ Baru Untuk Gamer! Lihat 5 Sebab Mengapa Patut Tukar Ke Infinix Hot10S

Cantik dari luaran dengan prestasi dalaman mengagumkan, REMAJA pasti kamu tidak teragak-agak untuk menukar kepada model telefon pintar Infinix Hot10S ini selepas mengetahui kelebihan #xtrachunxtrahot yang ada padanya.

 

01

Processor yang tidak mengecewakan

Jujurnya, isu lagging pada peranti memang akan ‘potong stim’ pemain. Kamu tidak boleh menikmati masa main yang lancar mahupun berkomunikasi dengan ahli pasukan dengan sistematik. Lebih mendukacitakan lagi apabila peranti tiba-tiba ‘hang’ dan menjadi punca kekalahan semasa permainan mencapai momen kritikal!

Infinix Hot10S memastikan semua itu tidak berlaku kerana ia menggunakan MediaTek Helio G85 iaitu octa-core processor berkelajuan tinggi.

IKLAN

 

02

Respon paparan skrin pantas

Selain rasa adrenalin semasa bermain, apa yang membuatkan pemain tidak jemu dengan hobi ini adalah grafik dan rekaan menarik pada karakter. Justeru, sekiranya kamu merancang untuk mendapatkan peranti baharu demi bermain, kamu wajib mengambil peranti yang memberikan resolusi terbaik. Barulah #xtrachunxtrahot!

Paparan HD Ultra Smooth berkapasiti 90Hz + 6.82” HD pada Infinix Hot10S mengurangkan isu ‘lagging’ ketika bermain kerana ia menggunakan ‘high-speed moving footage’. Di samping itu, Infinix juga menjamin kelancaran sewaktu meleret skrin (swipe).

Ada Peranti ‘Chun’ Baru Untuk Gamer! Lihat 5 Sebab Mengapa Patut Tukar Ke Infinix Hot10S

 

03

Hayat Bateri Lama

IKLAN

Satu perkara yang kita semua ingin elakkan semasa bermain adalah apabila notifikasi bateri rendah muncul pada skrin. That, right there is a mood killer. Jika kamu ialah seorang pengguna telefon pintar yang selalu menghabiskan masa terluang dengan bermain, dapatkan peranti yang didatangkan dengan bateri berkapasiti tinggi.

Infinix Hot10S misalnya dikuasakan dengan bateri 6000mAh yang membolehkan pengguna menikmati masa permainan sehingga 18 jam. Ya, 18 jam! Tambahan pula dengan teknologi Power Marathon, kamu akan dijamin dengan 25 peratus jangka hayat bateri ekstra setelah bateri menurun hingga tahap 5 peratus.

 

04

Game Booster

Mana-mana pemain pasti mencari peranti yang mampu memberikan lebih rasa #xtrachunxtrahot semasa mereka sedang teruja bermain. Dengan kelebihan Dar-link Ultimate Game Booster oleh Infinix, ia berkesan untuk Infinix Hot10S bagi mengoptimumkan prestasi peranti, paparan skrin dan sensitiviti skrin.

Ada Peranti ‘Chun’ Baru Untuk Gamer! Lihat 5 Sebab Mengapa Patut Tukar Ke Infinix Hot10S

IKLAN

 

05

Kamera Memuaskan, Peranti Memudahkan

Siapa saja yang tidak menggunakan telefon pintar mereka untuk menangkap foto dan merakam video? Paparan foto dan video pada Infinix Hot10S dilihat cukup tajam dengan fungsi kamera 48MP tiga kali ganda dengan paparan malam.

Bukan itu saja, salah satu kelebihan kegemaran kami adalah betapa mudahnya untuk ‘unlock’ peranti ini dengan fungsi cap jarinya. Malah, ia mampu mengenalpasti wajah walaupun kamu sedang memakai pelitup muka.

Ada Peranti ‘Chun’ Baru Untuk Gamer! Lihat 5 Sebab Mengapa Patut Tukar Ke Infinix Hot10S

Buat para gamers yang belum tahu, tidak lama lagi Infinix Hot10S akan melancarkan kolaborasinya bersama permainan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB). Just saying, bagi mana-mana pemain tegar Mobile Legends di luar sana, Infinix Hot10S adalah peranti terbaik untuk korang perolehi masa permainan terbaik sekarang.

Khas sempena pelancarannya sekarang, Infinix menyediakan pakej diskaun untuk pembeli! Infinix Hot10S boleh kamu dapatkan secara eksklusif di Shopee pada harga serendah RM499 bagi pakej 64GB+4GB dan RM549 bagi pakej 128GB+4GB.

Para gamers tunggu apa lagi? Ayuh tempah sekarang di Shopee dan rasakan sendiri pengalaman terbaik main game dengan Infinix Hot10S ni!

Untuk info lanjut mengenai telefon pintar Infinix Hot10S, lawati akaun media sosial Infinix di Facebook dan Instagram.