Untuk maklumat lanjut, layari www.redone.com.my/redoneprepaid/bm

 

 

Antara perkara yang sering menjadi mimpi ngeri orang ramai adalah untuk mencari pek permulaan prepaid yang terbaik. Nak buat pilihan tentang pelan prepaid ini sama susah macam cari bakal kekasih tau! Kalau tersalah pilih, memang meranalah jawabnya.

Kepada kamu yang masih tercari-cari atau masih tidak menemui pelan prepaid yang berkenan di hati, apa kata you all check out pelan redONE Prepaid ini. Kamu yang teringin nak tukar pelan prepaid pun bolehlah tengok sekali. Manalah tahu ia akan jadi pelan idaman kamu, selesai semua masalah!

 

01

Data 44GB!

Seriuslah data sebanyak 44GB? Haa… kalau you all semua nak tahu, dengan tambah nilai RM30 saja, kamu dah boleh activate pelan ini dan nikmati 44GB data percuma sah sehingga 30 hari.

Tak perlu dah jimat data untuk menonton video atau online di media sosial semata-mata kerana perlukan data laju untuk siapkan assignment. Pelan ini turut merangkumi redSOCIAL, redVIDEO dan redDATA Plus yang memastikan you all tidak ketinggalan dengan trend baru masa kini.

redONE Prepaid #SyiokGiler

 

02

Pek PERCUMA

Dengan pelan ini, kamu akan dapat pek percuma redONE Prepaid. Bolehlah kamu langgan redDATA 30 dan nikmati sehingga 44GB data. Hanya perlu top-up RM30 sahaja. Siapa yang suka online 24 jam ni, memang akan puas hati!

Andai katalah kamu ingin berjimat sebab terlebih shopping pula bulan ini, kamu boleh langgan redPASS yang bermula dari RM5 hinggalah RM10. Dalam pek ini, lengkap semuanya dengan redCALL, redSOCIAL, redVIDEO dan redMUSIC. Pilihan ada di tangan you all okay.

 

IKLAN

03

Tempoh aktif 30 hari dengan hanya top-up RM10!

Antara yang sering menjadi masalah kepada pengguna prepaid adalah tempoh aktif pelan yang dilanggan. Contohnya, kalau guna warna ‘merah’, ‘biru’ ataupun ‘kuning’, top-up RM10 hanya berikan you all tempoh aktif selama tujuh hari sahaja. Mana cukup kan?

Tetapi dengan redONE Prepaid, you all hanya perlu sekurang-kurangnya tambah-nilai minimum RM10 dan boleh menikmati tempoh aktif selama 30 hari. Special kan redONE Prepaid ni?

 

04

Panggilan percuma tanpa had

Dengan melanggan pelan ini, kamu boleh membuat panggilan percuma kepada semua pengguna redONE Prepaid lain. Kalau semua member menggunakan redONE Prepaid, senanglah kamu nak berbincang semasa kerja berkumpulan.

 

IKLAN

05

Khidmat Nilai Tambah (VAS) yang awesome

Alamak! Baru tengah bulan tapi data macam dah nak habis? Assignment banyak lagi yang terbengkalai ni..

Jangan risau. Untuk pelan redONE prepaid ini, ada empat khidmat nilai tambah (VAS) yang kamu boleh add-on pada bila-bila masa. Semua perkhidmatan tambahan ini sah selama 30 hari tau!

  1. Tambah redCALL untuk panggilan tanpa had ke semua rangkaian dengan hanya RM10 sahaja. Boleh lah you all buat group meeting sampai ‘lebam’, tak pun sambung ‘membawang’. Hehe..
  2. Pada mereka yang tak boleh berenggang dengan media sosial, langgan redSOCIAL dengan hanya RM10 sebulan dan nikmati 10GB data 4GLTE. Pasti kamu boleh online sampai muntah!
  3. Oh no! K-drama yang ada oppa kesayangan dah keluar, data video pulak dah tinggal nyawa-nyawa ikan. Tak perlu risau, RM10 je untuk dapatkan extra 10GB data LTE khas dan boleh strim video di saluran-saluran terpilih seperti YouTube, Netflix, iFlix dan lain-lain.
  4. Rasa hidup tak lengkap kalau tak dengar lagu BTS dan Blackpink setiap hari, kan? Langganlah redMUSIC. Dengan hanya RM5 sebulan, kamu boleh strim muzik tanpa had di saluran online.
redONE Prepaid #SyiokGiler

 

06

Rangkaian liputan terluas

Masalah coverage ni dah jadi satu perkara normal di Malaysia. Ramai selalu mengeluh sebab tiba-tiba tiada line telefon. Lagi-lagi dengan keadaan sekarang di mana kelas banyak dilakukan online, memang gelabah lah kalau tiba-tiba terputus kan?

IKLAN

Nah, ini jalan penyelesaiannya. Tahu tak, redONE mempunyai liputan terluas di Malaysia dengan kelajuan 4G LTE. Lepas ni, tak payah risau kalau ada kelas ataupun peperiksaan atas talian.

 

07

Pengaktifan mudah

redONE Prepaid ni mudah untuk diaktifkan dan tak perlukan masa yang banyak. Caranya pun senang sahaja, beli redONE Prepaid daripada rakan niaga redONE dan on the spot, kamu boleh aktifkan pelan ini.

 

08

Komitmen rendah

Risau dengan komitmen sekiranya menggunakan prepaid? Dengan pelan redONE Prepaid, perkara ini tidak menjadi satu masalah.

Apa taknya, kamu boleh tambah nilai mengikut kemampuan serendah RM10 sebulan. Bayangkan nilai sebanyak tu boleh beli apa je sekarang? Tapi dengan redONE Prepaid, macam-macam pelan yang you all boleh beli.

Tempoh aktif pelan ini juga adalah 30 hari. Pakej redONE Prepaid turut mempunyai pelbagai pek yang memenuhi keperluan kamu. Memang berbaloi!

*

Hebat juga pek permulaan redONE Prepaid ni kan? Harga berpatutan dan berbaloi dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Jika berminat, bolehlah lawati kedai rakan niaga redONE yang terdekat atau layari redONE.com.my.