8 Sebab Cool Yang Membuatkan Pelajar Nak Pilih Pelan Data redONE

1868
FEATURE IMAGE (3)

Macam mana nak tahu sama ada syarikat telekomunikasi tersebut mampu memberikan perkhidmatan talian yang terbaik untuk kamu? Lihat je pada setiap pakej tawaran yang diberikan.

Pakej yang REMAJA nak reviu pada hari ini adalah pakej yang ditawarkan oleh redONE.

Semua masalah tipikal pelajar seperti sukar melayari internet, media sosial, memuat turun video atau membuat panggilan dengan kadar rendah dapat diselesaikan sebab pelan redONE Postpaid mempunyai segala kemudahan untuk memenuhi keperluan harian kamu.

Tak percaya? Nah, kami senaraikan 8 sebab cool kenapa pelan data redONE adalah pilihan terbaik.

01

Komitmen bulanan serendah RM8 sebulan

Rebut faedah menjadi pengguna Postpaid dengan hanya RM8 sebulan. Murah kan? Ini pelan paling basic daripada redONE. Kalau rasa nak data banyak sikit, langgan pelan Amazing38. Dapat 8GB data 4G LTE dengan panggilan percuma ke semua rangkaian.

Nak lebih lagi? Langgan Amazing68 dan dapatkan 30GB data. Call pun FREE je ke telco lain.

Berbaloi tau!


.

02

Rangkaian liputan terluas

redONE mempunyai rangkaian liputan terluas di Malaysia dengan kelajuan 4G LTE. Kamu boleh bergerak bebas ke mana sahaja tanpa perlu risau tentang masalah coverage telefon pintar. Dalam hutan pun dapat line tau.
.

IKLAN

03

Senarai hitam diterima

Individu yang disenarai hitam atau mempunyai masalah dengan syarikat telekomunikasi lain boleh mendaftar sebagai pengguna redONE Postpaid. Tak perlu lagi gunakan talian prepaid. Masih dapat nombor baru dan langgan pelan yang terbaik!


.

04

Panggilan percuma tanpa had antara pengguna redONE

Bila langgan pelan redONE postpaid, kamu automatically dapat buat panggilan percuma kepada semua pengguna redONE Postpaid yang lain. Lagi best kalau keluarga dan kawan-kawan kamu juga menggunakan talian redONE Postpaid sebab boleh call je pada bila-bila masa, tak perlu risau bil telefon tinggi!
.

05

Value-Added Services (VAS) Yang Best!
Kadang-kadang tu sebagai pelanggan, kita perlukan booster untuk jadikan pelan kita lebih baik. redONE ada lima Value-Added Service (VAS) atau Perkhidmatan Tambahan yang kamu boleh add-on pada bila-bila masa.

  1. Tambah redCALL untuk dapatkan panggilan tanpa had ke semua rangkaian. Lepas ni dah tak perlu risau caj tambahan sebab call FREE je ke telco lain. Hanya RM10 sebulan.
  2. Tak boleh survive jika tiada media sosial? Jangan risau. Langgan redSOCIAL, hanya RM10 sebulan untuk dapat 10GB data 4G LTE. Boleh guna di platform Facebook, Instagram, WhatsApp dan WeChat.
  3. Hidup sunyi tanpa muzik? Kasihan..add on lah redMUSIC. Hanya RM5 je sebulan. Murah gila! Nanti dapat data tanpa had untuk dengar lagu-lagu di saluran radio online.
  4. Kalau kamu jenis kaki tengok wayang dan drama Korea boleh langgan redVIDEO! RM10 je untuk 10GB data 4G LTE khas untuk strim video di saluran-saluran terpilih seperti YouTube, Neflix, iFlix dan banyak lagi.
  5. Yang masih old school dan suka hantar SMS tu bolehlah langgan redSMS. RM10 je pun sebulan untuk SMS tanpa had ke redONE Postpaid dan 100 SMS ke semua rangkaian lain

06

Satu kadar panggilan rata untuk semua!
Kalau kamu tak mahu langgan redCALL, jangan risau bil melambung sebab buat panggilan ke telco lain. Hanya 15 sen seminit je untuk buat panggilan ke rangkaian lain di Malaysia. Harga tak berubah-ubah sebab redONE tawarkan satu kadar rata dengan caj talian terendah untuk semua penggunanya.


.

07

Kadar IDD yang kompetitif
Panggilan dalam Malaysia murah je.

Kalau nak buat panggilan ke luar negara macam mana pula? Haa…Rindu nak borak dengan keluarga atau rakan-rakan yang tinggalkan kamu untuk pergi bercuti ke luar negara? Jangan risau. Kadar panggilan IDD redONE sangat berpatutan. Buat saja panggilan ke mana-mana negara luar dengan harga yang kompetitif.
.

08

Dapat mengawal perbelanjaan

Dengan menggunakan pelan ini, kamu tahu apa yang kamu bayar dan tiada bil yang mengejutkan bakal diterima oleh pengguna redONE Postpaid. Kamu cuma perlu bayar apa yang kamu guna tanpa caj-caj tersembunyi.

Kini, kamu tidak perlu lagi pening kepala untuk memilih pelan data mana yang sesuai bagi keperluan harian. Paling penting, harga yang ditawarkan juga berbaloi-baloi dengan setiap perkhidmatan yang diberikan. Kalau nak langgan sekarang, boleh lawati Kedai Rakan Niaga redONE yang terdekat atau layari redONE.com.my!

*
Sebagai Rakan Telekomunikasi rasmi pencarian Dewi Remaja 2019, redONE berharap agar kesemua finalis mampu memajukan diri dengan menggunakan teknologi yang ada, termasuklah dengan memiliki rangkaian internet pantas dan berbaloi seperti redONE.

Maklumlah, zaman kini semuanya di hujung jari. Mereka perlu menyesuaikan diri dengan perubahan tersebut. Dengan memiliki pakej berbaloi daripada redONE, segala rutin harian finalis kini menjadi lebih mudah dan cepat!