Semua orang tak nak ketinggalan untuk meraikan hari mengundi.

 

Ini termasuklah beberapa jenama ini yang menawarkan sesuatu yang percuma atau lebih murah dari kebiasaan. Mudah saja syaratnya, pastikan korang telah mengundi dan jangan padam kesan dakwat pada jari tu.

Tunjukkannya kepada wakil kedai dan enjoy 6 benda yang ditawarkan ini!

 

01

Minuman Percuma

Dari jam 5pm sehingga 8pm, korang wajib dapatkan minuman Summer Frappucino di cawangan Starbucks seluruh negara. Beli satu, percuma satu, hilang penat berbaris tadi.

 

 

02

Lagi Minuman Percuma Sebab Panas Kan

Tak nak ketinggalan, kafe The Coffee Bean & Tea Leaf juga menawarkan ‘kempen’ Buy 1 Free 1 Drink untuk minuman Chocolate Strawberry, yumss! Lagi best, tawaran dibuka untuk sepanjang hari ini.

IKLAN

 

 

03

Diskaun Baju & Aksesori

Selalu kita menantikan sales bagi jenama pakaian, kan? Why not rebut diskaun 20 peratus bagi mana-mana pembelian barangan Pestle & Mortar Clothing berharga RM120. Hanya untuk 100 pelanggan terawal.

 

 

IKLAN

04

Nasi Lemak

Tiada apa yang lebih patriotik melainkan makanan tradisi Malaysia, Nasi Lemak dan minuman Teh Tarik.

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan kedua-duanya secara percuma bagi 200 pelanggan terawal di setiap cawangan terlibat; iaitu di Ben’s, Ben’s General Food Store dan di Plan B.

 

05

Selepas Tengah Hari Pun Dahaga, Pe Cer?

Serius hari ni panas! Jadi bagi korang yang baru saja mengundi tu, rebut peluang untuk mendapatkan minuman Ice Lemon Tea percuma bagi 100 pelanggan terawal mereka di setiap cawangan.

IKLAN

 

06

‘Mengopi’ Sementara Tunggu Keputusan

Sampai ke malam pun, korang masih sempat untuk merebut peluang diskaun secara valid.

Kunjungi kafe Frisky Goat di TTDI untuk menebus baucar 50 peratus minuman kopi dengan syarat, korang memesan satu set makanan dari mereka. Okaylah kan, dah penat seharian mesti korang perlukan makan malam.

 

* * * * *

 

So tunggu apa lagi, undi untuk masa depan negara dan dapatkan sesuatu yang istimewa (dan percuma) untuk mengingati hari ini!