Malaysia memang terkenal dengan snek yang menggiurkan dan tiada waktu yang lebih baik untuk mencuba pelbagai jenis snek melainkan musim perayaan.

Sempena Tahun Baru Cina yang bakal menjelang pada 12 Februari ini, banyak kafe dan jenama snek di luar sana yang menyediakan promosi menarik untuk korang rebut dan cuba. Jom lihat 4 snek pilihan REMAJA pada kali ini.

 

Marrybrown Egg-stra ONG Meal

4 ‘Snek Promo’ Tahun Baru Cina Perlu Korang Cuba, Edisi Terhad Tau!

Pada setiap tahun, pasti Marry Brown tidak gagal untuk menyediakan sesuatu yang istimewa kepada pelanggan mereka sempena Tahun Baru Cina. Tahun ini, peminat menu berasaskan telur pasti akan menggemari menu pre-order istimewa mereka iaitu Egg-stra ONG Meal.

Ia merupakan sos salted-egg yang berkrim dan kaya dengan tekstur untuk korang tuangkan ke atas set burger atau ayam dariipada Marrybrown. Untuk mendapatkan sos istimewa ini, korang boleh menempah Egg-stra ONG Meal dengan pembelian bauchar di Shopee. Tempahan ini dibuka khas kepada 1000 unit terawal saja.

.

.

IKLAN

KFC Golden Cereal Butter

4 ‘Snek Promo’ Tahun Baru Cina Perlu Korang Cuba, Edisi Terhad Tau!

4 ‘Snek Promo’ Tahun Baru Cina Perlu Korang Cuba, Edisi Terhad Tau!

Tidak puas dengan hanya ayam Hot & Spicy KFC pada Tahun Baru Cina, kali ini? KFC cipta kelainan dengan memperkenalkan KFC Golden Butter Cereal!

Ini bukan bijiran biasa untuk sarapan pagi ya. Ia adalah menu ayam goreng yang disalut berganda dengan mentega, malt bijiran, daun parsley dan daun kari goreng. Kemudian, ia diliputi sepenuhnya dengan bijiran Nestum manis untuk memberikan tekstur yang lebih rangup!

Bermula pada harga RM15.99 dalam bentuk kombo 2 ketul, korang juga boleh mendapatkkan kombo 3 ketul atau Box Meal yang dihidangkan dengan Zinger Burger, fries dan coleslaw.

Selain itu, KFC turut memperkenalkan KFC Celebration Bucket dan Chili Chese Balls untuk Tahun Baru Cina ini.

IKLAN

.

.

The Coffee Bean & Tea Leaf Ying Yang Duo

4 ‘Snek Promo’ Tahun Baru Cina Perlu Korang Cuba, Edisi Terhad Tau!

Haih, bila tekak dah dahaga, satu minuman saja memang tak mencukupi. Oeh itu, The Coffee Bean & Tea Leaf sekarang sedang menawarkan set duo Yin & Yang pada harga RM15 saja!

Korang boleh memilih dua minuman: di antaranya Southern Blend Cold Brew Tea, Peach Jasmine Cold Brew Tea, Peach Jasmine Cold Brew Sweet Tea, Sparkling Peach Jasmine Cold Brew Tea, Cold Brew dan Cold Brew Latte. Fuh, dengar je dah terliur!

IKLAN

Promosi ini hanya valid bermula 16 Januari sehingga 31 Januari ini dan boleh didapatkan di stor seluruh Semenanjung Malaysia saja.

.

.

Kit Kat Gold

4 ‘Snek Promo’ Tahun Baru Cina Perlu Korang Cuba, Edisi Terhad Tau!

Bagi peminat snek manis, korang pasti akan menggemari Nestle Kit Kat Gold ini apabila dihidangkan dengan kopi. Ia mempunyai perisa berkrim dan memang sesuai sebagai snek pada masa terluang.

Menariknya, selari dengan Tahun Baru Cina ini, Kit Kat juga sedang membuka peluang untuk korang memenangi salah satu daripada LAPAN hadiah utama bernilai RM16,000 SETIAP SATU. Banyak lagi hadiah-hadiah lain yang turut ingin diberikan oleh Kit Kat dan semuanya lumayan okay.

Apa yang perlu korang lakukan adalah beli produk Kit Kat yang bernilai sekurang-kurangnya RM8 dalam satu resit. Hantarkan foto resit tersebut menerusi WhatsApp ke nombor 018-2283090 berserta nama penuh, nombor kad pengenalan dan emel.

Mudah saja.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI