(Dari Kiri): Koleksi musim cuti daripada Dr. Jart+ & innisfree.

 

Your skin will be singing ho-ho-ho!

 

Satu-persatu jenama solekan dan kecantikan antarabangsa mula memperkenalkan koleksi edisi terhad mereka khas untuk musim percutian akhir tahun ini.

ARTIKEL BERKAITAN : 4 Set Mekap ‘Festive Season’ Kembali

Walaupun ada di antara khusus bagi sambutan perayaan Natal di seluruh dunia pada bulan Disember, namun kami merasakan tidak salah untuk sesiapa saja merebut tawaran edisi terhad ini. You have been through a looong year for 2020, why don’t you give yourself a little reward?

Ini adalah 4 lagi koleksi edisi terhad musim cuti pilihan REMAJA.

 

Drunk Elephant Holiday 2020

Jenama eksklusif ini membawakan 3 kit percutian iaitu Dewy, Firmy dan Glowy. Masing-masing didatangkan dengan compact mirror manakala produk dalam setiap kit berbeza mengikut keperluan kulit korang.

4 Lagi Koleksi Edisi Terhad Musim Cuti, ‘Self Reward’ Agar Wajah Glowing

4 Lagi Koleksi Edisi Terhad Musim Cuti, ‘Self Reward’ Agar Wajah Glowing

Dewy (The Polupeptide Kit) akan kembali memberi khasiat kepada kulit, mengurangkan kedutan dan melembapkan kulit sebaik mungkin. Firmy (The Day Kit) pula adalah pilihan utama kami untuk memulakan rutin pagi dengan kandungan antioksidan dan memastikan kulit bertenaga sepanjang hari.

IKLAN

Manakala Glowy (The Night Kit) mampu membersihkan segala kotoran, sel kulit mati, kesan minyak dan kembali menyerikan semula lapisan kulit pada waktu malam.

4 Lagi Koleksi Edisi Terhad Musim Cuti, ‘Self Reward’ Agar Wajah Glowing

Kesemuanya kit Drunk Elephant ini boleh didapati di stor Sephora dan secara online DI SINI.

 

 

innisfree Green Holidays

Pada setiap tahun, koleksi musim percutian innisfree pasti tidak akan mengecewakan peminat jenama itu. 2020 tidak terkecuali walaupun dunia sedang dilanda musim pandemik. Ceriakan semula akhir tahun masing-masing dengan koleksi edisi terhad innisfree Green Holidays.

Istimewanya untuk 2020, innisfree telah berkolaborasi bersama pereka dan artis dari Los Angeles, Steven Harrington untuk rekaan packaging yang comel – as expected!

4 Lagi Koleksi Edisi Terhad Musim Cuti, ‘Self Reward’ Agar Wajah Glowing

IKLAN

Antara produk yang boleh korang miliki daripada koleksi Green Holidays ini adalah dua jenis perfumed diffuser, Green Tea Seed serum bersaiz jumbo, Jeju Orchid encriched cream, Jeju Root Energy mask set, Winter Glow skin set, Green Holidays Glam Mood Palette, Green Holidays my lip balm set, Green Holidays perfumed hand cream set dan Jelly Balm Crayon.

Menariknya, sebahagian daripada hasil jualan koleksi innisfree Green Holidays ini akan disalurkan kepada dana World Vision’s Malaysia Assistance untuk membantu perkembangan komuniti kanak-kanak di Mukim Tulid dan Mukim Tatalaan, Sabah.

Koleksi ini boleh didapati di semua stor innisfree dan secara online DI SINI.

 

Lush Christmas Makeup 2020

Haihh tak sabar nak tunggu 27 November ini.

Rangkaian Lush Makeup mungkin masih baru jika ingin dibandingkan dengan jenama solekan lain. Namun dengan idea Lush untuk menghasilkan produk secara mesra-alam, you have got to love it.

IKLAN

Lush Christmas Makeup 2020 umpamanya adalah bersifat cruelty-free, packaging-nya diperbuat daripada bahan kitar semula dan ia boleh digunakan semula dalam bentuk refillable lipstick case.

4 Lagi Koleksi Edisi Terhad Musim Cuti, ‘Self Reward’ Agar Wajah Glowing
Gincu RM60 setiap satu.

Untuk koleksi musim cuti ini, Lush Makeup memperkenalkan 3 varian gincu iaitu Treasured (glitter keemasan), Ruby (merah metalik) dan Midnight (ungu). Masing-masing memberikan tekstur kemasa matte dan mudah dicalit pada bibir.

4 Lagi Koleksi Edisi Terhad Musim Cuti, ‘Self Reward’ Agar Wajah Glowing
Snow Fairy Glow Stick RM80.

Selain itu, satu lagi produk yang boleh korang miliki ialah Snow Fairy Glow Stick iaitu highlighter yang memberikan wajah seri semasa musim percutian. Korang boleh dapatkan kesemuanya di stor Lush bermula 27 November ini.

 

 

Dr. Jart+

Istimewa untuk akhir tahun 2020, Dr. Jart+ menyediakan bukan satu tetapi DUA produk dalam 1 pek. Dua jenis krim yang laris dijual oleh jenama ini disatukan untuk memberi manfaat kepada kulit korang. Ini termasuklah Dr. Jart+ Cicapair Cream dan Dr. Jart+ Ceramidin Cream.

4 Lagi Koleksi Edisi Terhad Musim Cuti, ‘Self Reward’ Agar Wajah Glowing
Kombinasi produk ini disatukan dalam pek musim percutian pada harga RM195..

Kedua-dua jenis krim ini adalah khas untuk melembapkan kulit yang selalunya kering, untuk meredakan kemerahan pada kulit yang sensitif dan memastikan kulit dilindungi daripada ancaman cuaca yang tidak menentu.

Ia boleh didapati di kesemua stor Sephora dan secara online DI SINI.

*

Musim percutian juga tidak lengkap tanpa koleksi pakaian edisi terhad. Ini adalah 6 jenama pilihan REMAJA.

Girls! Lihat 6 Jenama Pilihan REMAJA Untuk Koleksi Pakaian Musim Cuti 2020 – REMAJA

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI