Diam tak diam, kita sudah pun memasuki pertengahan tahun di 2019. Macam mana life korang tahun ni? Azam dah tercapai belum? Hiks!

Ada lagi berbaki lebih kurang 6 bulan untuk bertemu dengan tahun baru, jadi rasanya masih sempat untuk korang memperbaiki dan berusaha lebih lagi untuk mencapai segala yang diimpikan untuk tahun 2019 ini.

Kami juga ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan happy birthday in advance untuk mereka yang lahir pada bulan Julai.

Ramai pemimpin terkenal dan juga selebriti popular yang lahir pada bulan ini. Antaranya adalah Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr. Mahathir (10 Julai), Dato’ Sri Najib Tun Razak (23 Julai), Sultan Hasanah Bolkiah (15 Julai), Jennifer Lopez (24 Julai) dan Nelydia Senrose (30 Julai).

Wah, bukan calang-calang individu yang lahir pada bulan Julai ni. Semuanya hebat belaka. Agak-agaknya macam mana personaliti mereka ya?

Berikut merupakan beberapa personaliti berdasarkan pemerhatian yang telah dibuat oleh Dr. Fadzilah Kamsah terhadap individu yang lahir bulan Julai. (Ya, Dr. Fadzilah Kamsah pun lahir bulan ni tau. Hehe!)

1. Sangat seronok didampingi

2. Agak pendiam kecuali dirangsang

IKLAN

3. Banyak berahsia

4. Ada harga dan maruah diri

Tun Dr. Mahathir lahir pada 10 Julai

5. Mudah dipujuk dan bercakap lurus

6. Sangat peramah

7. Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya

IKLAN

8. Berjiwa sentimental

9. Jarang berdendam

10. Mudah memaafkan tapi sukar melupakan

11. Pemerhatian yang tajam

12. Mudah dan rajin belajar

IKLAN
Dato’ Seri Najib Tun Razak lahir pada 23 Julai

13. Suka muhasabah diri

14. Tinggi daya simpati

15. Rajin dalam membuat kerja

Nelydia Senrose lahir pada 23 Julai

16. Mudah terluka hatinya

17. Suka mendiamkan diri

Amacam, sama tak dengan personaliti korang yang lahir bulan ni? Nah, perkara ini bukanlah 100 peratus sama. Cuma dibuat atas pemerhatian sekeliling saja.

Anyway, happy birthday guys!