Poor Zayn Malik. Sudahlah putus baru putus cinta dengan kekasih hati Gigi Hadid yang juga merupakan antara supermodel tersohor dunia, nampaknya kini dia terpaksa merombak semula album keduanya yang bakal dikeluarkan tidak lama lagi.

Ini kerana kebanyakan lagu yang terkandung di dalam abum tersebut mempunyai kisah dan pengalaman bersama bekas kekasihnya itu. Bekas ahli One Direction ini mengumumkan perpisahannya dengan Gigi Hadid pada awal bulan ini dengan kedua-duanya dikatakan berpisah secara baik.

Namun menurut sumber, Zayn agak struggle untuk berdepan dengan patah hati yang dialaminya.

Zayn Malik Terpaksa Rombak Semula Album Kedua Gara-Gara Gigi Hadid

Untuk mengatasi proses perpisahan ini, Zayn menumpukan perhatiannya untuk menulis lagu baru yang dikatakan akan menggantikan lagu-lagu tentang Gigi Hadid. Kebanyakan lagu-lagu yang bakal disingkirkan oleh Zayn dari album keduanya itu semuanya mengisahkan rasa cintanya kepada Gigi.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN: Zayn Malik Beli Rumah Bernilai RM41.5 Juta Selepas Putus Cinta Dengan Gigi Hadid 

Awwwww, kasihannya Zayn Malik.

IKLAN

Sumber dari Daily Star mengatakan Zayn kini telah bekerja keras selama 18 bulan bagi menyiapkan album keduanya. Sepanjang tempoh tersebut dia memang hangat dilamun cinta dan disebabkan itulah kebanyakan lagu-lagu ciptaannya ada sangkut paut dengan Gigi Hadid.

Zayn Malik Terpaksa Rombak Semula Album Kedua Gara-Gara Gigi Hadid

IKLAN

“Terdapat banyak lagu Zayn tentang Gigi yang menceritakan tentang cinta, passion dan sensual. Tapi kesemua lagu itu menjadi satu igauan buruk buat Zayn selepas perpisahan mereka. Walaupun mereka berpisah secara baik namun Zayn yang paling terkesan dan dia menggunakan inpsirasi itu untuk menulis lagu-lagu baru.” jelas sumber tersebut.

Manakala bagi Gigi Hadid, dia akan sentiasa berterima kasih dan berasa bertuah sepanjang tempoh mereka bersama dan mendoakan Zayn terus berjaya dalam kariernya.

Ramai yang sudah tidak sabar menantikan album terbaru daripada Zayn Malik. Bagaimanakah sound yang akan dihasilkan olehnya nanti.

Ia pastinya spektakular!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI