Ramai peminat aktiviti mendaki bukit dan merentas sungai terpaksa menghentikan sekejap aktiviti mereka itu pada bulan Ramadan kerana kekurangan stamina.

 

Hanya apabila bulan Syawal tiba kelak, ramai yang akan berpakat untuk memulakan kembali adventure memasuki kawasan hutan dan mendaki bukit. Sebelum itu, penulis ingin berkongsi mengenai rekaan kasut yang boleh membuatkan pengalaman lasak korang itu lebih selesa dan bergaya.

But here is the catch, ia bukannya kasut tetapi sandal.

Huh, boleh ke mendaki dengan memakai sandal?

Jenama sport sandal Teva telah lama diperkenalkan sejak tahun 1984 di Grand Canyon, Amerika Syarikat setelah pengasasnya mendapat idea untuk menghasilkan sandal yang tidak akan dihanyut air deras sungai.

IKLAN

Wow! Hanya Dengan Mengambil Gambar Dengan Sandal, Korang Boleh Terbang Ke Grand Canyon USA

Setelah lebih 30 tahun di pasaran, rekaan sandal Teva juga telah banyak berubah menjadi lebih selesa, minimalis, mempunyai pilihan polos atau bercorak serta sesuai untuk dipakai oleh lelaki atau perempuan.

Untuk meraikan ulang tahun ‘kelahiran’ Teva dan ulang tahun pembukaan Taman Nasional The Grand Canyon, Teva memperkenalkan peraduan mudah kepada kesemua pelanggan sandal Teva dan korang berpeluang memenangi trip once-in-a-lifetime ke Grand Canyon selama 10 malam!

IKLAN

Wow! Hanya Dengan Mengambil Gambar Dengan Sandal, Korang Boleh Terbang Ke Grand Canyon USA

Caranya mudah saja, korang hanya perlu berbelanja minimum sebanyak RM250 dalam SATU resit di mana-mana stor Teva (Mid Valley, One Utama atau Sunway Velocity Mall) untuk melayakkan diri menyertai peraduan lucky draw ini.

Tarikh pembukaan peraduan adalah dari sekarang hingga 16 Jun kelak. Manakala keputusannya akan diumumkan bermula 8 Julai 2019.

IKLAN

Selain itu, korang juga boleh mencuba satu lagi bentuk peraduan Teva ini di mana korang perlu memuat naik foto diri sendiri ke Facebook Teva Malaysia dengan memakai sandal Teva dan sertakan caption menarik. 20 gambar yang menerima ‘likes & shares‘ terbanyak akan layak menyertai cabutan lucky draw tersebut.

Wow! Hanya Dengan Mengambil Gambar Dengan Sandal, Korang Boleh Terbang Ke Grand Canyon USA

OMG, siapa je yang tak nak pergi ke The Grand Canyon, Amerika Syarikat. Cepat-cepat dapatkan sandal Teva atau muat naik foto ke Facebook!

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI