Foto: United International Pictures

Sebuah filem terbaharu gandingan Sandra Bullock dan Channing Tatum yang berjudul The Lost City bakal menemui penonton di pawagam tidak lama lagi.

The Lost City mengisahkan tentang seorang novelis cinta bersama model muka depan novelnya terlibat dalam satu penculikan yang secara tidak sengaja membawa mereka masuk ke dalam hutan. Pengembaraan itu menyedarkan mereka bahawa kehidupan boleh menjadi pelik dan romantis daripada novel-novel fiksyen.

Dibintangi oleh bintang-bintang terkenal seperti Sandra Bullock, Channing Tatum, Patti Harrison, Oscar Nunez, Da’Vine Joy Randolph, Daniel Radcliffe dan Brad Pitt, The Lost City bakal menemui penonton pada 7 April 2022 di seluruh pawagam tanah air.

IKLAN

#WayangRemaja: Menangi Dua Tiket Ke Tayangan Perdana Filem ‘The Lost City’

Seperti biasa, Remaja ingin mengajak korang untuk menjadi yang pertama menonton filem ini menerusi Tayangan Perdana ‘The Lost City’ yang akan berlangsung minggu hadapan. Kami akan memberikan dua tiket kepada pemenang bertuah dengan hanya menjawab soalan-soalan mudah.

IKLAN

Tarikh: 6 April 2022
Masa: 8.45 malam
Lokasi: TGV 1 Utama

Penyertaan hanya dibuka kepada individu yang tinggal di Lembah Klang dan sudah menerima dua dos lengkap vaksin COVID-19. Pemenang bertuah akan diumumkan di DM instagram. Korang berpeluang memenangi sepasang tayangan perdana secara percuma dan pastikan akaun Instagram korang boleh diakses secara umum.

IKLAN
REMAJA x THE LOST CITY
#WayangRemaja: Menangi Dua Tiket Ke Tayangan Perdana Filem ‘The Lost City’

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI