Pencalonan awal Top 20 Anugerah MeleTOP Era (AME) 2020 telah pun diumumkan semalam dan finalis Dewi Remaja 2018, Zeera Azizi telah berjaya menempatkan diri dalam kategori Artis Baharu Meletop.

Pencalonan ini diambil daripada kemunculannya dalam drama Setelah Terlafaznya Akad dan sudah tentu Zeera sendiri tidak menyangka bahawa dirinya terpilih menjadi calon awal dalam kategori tersebut.

“Alhamdulillah Zeera bersyukur sangat kerana dipilih menjadi top 20 bagi kategori ini. Zeera sendiri tak sangka sebab Setelah Terlafaznya Akad merupakan lakonan pertama selepas keluar daripada Dewi Remaja. Apa-apa pun, Zeera nak mengucapkan terima kasih kepada Michael Ang kerana memberi peluang untuk Zeera bergandingan dengan pelakon hebat seperti Kamal Adli dan Uqasha Senrose,”

Tercalon Dalam Kategori Artis Baru MeleTOP, Zeera Azizi Ucap Terima Kasih Pada Michael Ang
.

“Semua saingan dalam kategori Artis Baharu Meletop 2020 memang ada kelebihan masing-masing. Zeera ni pun baru sangat dalam industri, bila dapat peluang tercalon pun dah rasa macam bertuah sangat. Zeera nak ucapkan good luck untuk semua yang bertanding,” jawabnya.

IKLAN

Walaupun gadis ini telah pun menyambung kerjayanya di awan biru, tetapi ia tidak menghalang Zeera untuk terus bergelar seorang pelakon.

Tercalon Dalam Kategori Artis Baru MeleTOP, Zeera Azizi Ucap Terima Kasih Pada Michael Ang
Zeera mengacarakan karpet merah sewaktu malam finale Dewi Remaja 2019

.

IKLAN

“Alhamdulillah dah masuk tahun keempat Zeera bersama Malindo Air tapi Zeera masih lagi boleh mencuri masa untuk berlakon. Kebanyakan tawaran yang diterima sekarang adalah telemovie, jadi jangka masa untuk shooting pun tidak terlalu lama dan tidak menganggu tugasan sebagai pramugari,” tambahnya lagi.

IKLAN
Tercalon Dalam Kategori Artis Baru MeleTOP, Zeera Azizi Ucap Terima Kasih Pada Michael Ang
Bergandingan dengan Safwan Nazri, finalis Hero Remaja 2017

.

Kami mengucapkan selamat maju jaya buat Zeera Azizi dan semoga peluangnya terbuka luas di dalam industri lakonan tanah air. Untuk yang nak mengundi Zeera, korang boleh pergi ke instagram Meletop ada https://www.gempak.com/anugerah-meletop-era dan pilih kategori Artis Baharu Meletop, klik UNDI di gambar Zeera.

Good luck Zeera!

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI