Tinggal beberapa hari lagi musim ketiga siri popular The Penthouse bakal disiarkan di kaca televisyen. Ramai yang sudah tidak sabar menantikan kemunculan drama tersebut untuk melihat kesudahan kisah yang penuh mendebarkan di Hera Palace.

Baru-baru ini, SBS telah pun melancarkan teaser pertama bagi drama hit tersebut. Video bermula dengan adengan sebuah kereta meletup dengan kuat dan Shim Soo Ryun mengatakan “Logan telah mati. Dia pergi ke suatu tempat untuk mengimbau kenangan bersama Logan Lee dan mengungkapkan “Pasti ada seseorang di sana” ketika Joo Dan Tae tertawa di belakang.

The Penthouse Musim 3 Bakal Penuh Debaran & ‘Adegan Jahat’

Joon Dan Tae muncul dan berkata “Aku merindukanmu, Shin Soo Ryun dan Joon Seok Hoon memberitahu Bae Ro Na, “Kita tidak akan berpisah sekali lagi”

IKLAN

Terdapat juga watak baru yang dibawa oleh On Joo Wan sebagai Baek Joon Gi, orang yang datang ke Korea bersama Logan Lee dan Chun Seo Jin mengatakan “Oh Yoon Hee tidak boleh berkomunikasi secara rahsia dengan Joo Dan Tae, bolehkah dia? Hati-hati dengan wanita itu”

The Penthouse Musim 3 Bakal Penuh Debaran & ‘Adegan Jahat’

IKLAN

Joo Dan Tae dilihat dengan marah menikam seseorang dan berkata “Shim Soo Ryun akan mati”. Chun Seo Jin dengan malu-malu mengatakan, “Seperti yang diharapkan Joo Dan Te.” Yoo Dong Pil (Park Ho San) juga sepertinya tidak ada gunanya, dan Shim Soo Ryun menolak seseorang dari tebing ketika dia menyatakan dalam suara, “Saya akan membawa mereka pada bila-bila masa. Saya akan mengambil nyawa mereka”.

IKLAN

Wah makin panas nampaknya musim ketiga ni.

So guys, jangan lupa saksikan musim ketiga The Penthouse yang dijadualkan akan bersiaran pada 4 Jun depan. Harapnya kesudahan filem ini buat penonton puas hati ya. Hiks!

Sumber: (1)

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI