Let’s face it. Apa saja produk yang dikeluarkan oleh selebriti dan Dewi Remaja 2009/10 iaitu Noor Neelofa pasti akan menjadi rebutan ramai peminatnya.

 

Tambahan pula apabila Starbucks Malaysia menjalin projek kolaborasi bersama jenama Naelofar Hijab pada minggu ini dan mengeluarkan koleksi hijab edisi terhad!

Shawl Keluaran Starbucks x Naelofar Pantas Tarik Perhatian Netizen, Ada Lagi Ke?

Shawl Keluaran Starbucks x Naelofar Pantas Tarik Perhatian Netizen, Ada Lagi Ke?

Sejak Isnin lalu, korang boleh ke stor Starbucks terpilih untuk mendapatkan 3 warna hijab rekaan pleated dan seakan crepe. 3 warna itu pula dinamakan sempena minuman popular di situ iaitu Caramel, Green Tea dan Mocha.

Bagi setiap jualan ‘sebotol’ hijab ini, RM1.00 akan didermakan untuk projek Naelofar + Starbucks “MY Cups of Kindness” bagi membantu mereka yang memerlukan.

Shawl Keluaran Starbucks x Naelofar Pantas Tarik Perhatian Netizen, Ada Lagi Ke?Shawl Keluaran Starbucks x Naelofar Pantas Tarik Perhatian Netizen, Ada Lagi Ke?

IKLAN

Apa yang menarik perhatian REMAJA adalah rasa teruja di kalangan peminat Neelofa, peminat Naelofar Hijab, pelanggan Starbucks dan para hijabis, secara amnya. Terlalu banyak soalan yang mereka tujukan sehingga admin akaun media sosial Starbucks sudah menyediakan jawapan standard bagi soalan berikut..

 

Di Mana Untuk Dapatkan?

Di kesemua cawangan stor seluruh negara.

IKLAN

Sampai Bila Ada?

Selagi stok masih ada di cawangan stor.

Ada Personal Shopper Tak?

Penulis lihat ramai yang menawarkan khidmat PS kerana sukar untuk memperolehi warna shawl yang mereka gemari. Habis stok!

IKLAN

Seorang Boleh Beli Berapa?

Beli jelah sis, tiada peraturan 1 hijab untuk seorang pembeli pun. Asalkan dompet berduit, kad debit berbaki..

Shawl Keluaran Starbucks x Naelofar Pantas Tarik Perhatian Netizen, Ada Lagi Ke?

*

Jadi, korang rasa berbaloi tak untuk dapatkan edisi terhad hijab ini?

 

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI