Perkhidmatan penstriman versi mudah alih terbaru di Malaysia yang menyiarkan hiburan kegemaran Malaysia, meraikan Merdeka dengan pelbagai filem ikonik tempatan yang disusun khas menerusi kempen ‘sooka Dooka Kita Bersama, Sentiasa’ yang boleh distrim dan dinikmati oleh semua rakyat Malaysia.

Kempen ini menyampaikan pelbagai filem eksklusif yang telah mencorak kehidupan kita sebagai rakyat Malaysia dan kini boleh distrim oleh para penonton secara terus di dalam peranti mudah alih mereka.

Semarakkan Semangat Merdeka, Sooka Siar Filem Ikonik Tempatan Dengan Tawaran Menarik

Antara filem-filem ikonik yang disusun khas termasuklah Talentime dan Mukhsin arahan pengarah tersohor, Allahyarham Yasmin Ahmad; Buli, Papadom, dan Appalam arahan Afdlin Shauki; Cinta dan Sepi arahan Kabir Bhatia; dan filem-filem klasik arahan Allahyarham Tan Sri P. Ramlee. Tidak dilupakan ialah filem-filem terkini Malaysia seperti Polis Evo 2, Aku Posmen, Ola Bola, Hantu Bonceng 2.0, Mael Totey, dan kisah kehidupan wira negara Datuk Lee Chong Wei dalam filem yang memberi inspirasi kepada semua berjudul Lee Chong Wei.

IKLAN

Ketua Program sooka, Emarina Mohd Kamal berkata, “Kami percaya bahawa filem adalah salah satu bentuk hiburan yang memberikan impak paling besar kepada kita, supaya cerita yang dekat dengan hati kita dapat dikongsi degan semua. Talentime, dan Ola Bola adalah contoh terbaik penceritaan tentang kehidupan seharian masyarakat Malaysia; seperti cinta kepada bola sepak, atau memori semasa kita berada di bangku sekolah, yang boleh menyatukan dan memupuk semangat kemasyarakatan sesama kita.

 

IKLAN
Semarakkan Semangat Merdeka, Sooka Siar Filem Ikonik Tempatan Dengan Tawaran Menarik
Foto: imdb
Semarakkan Semangat Merdeka, Sooka Siar Filem Ikonik Tempatan Dengan Tawaran Menarik
Foto: imdb

“Menerusi kempen ini, kami ingin mengajak rakyat Malaysia untuk meraikan semangat perpaduan bersempena bulan Ogos yang penuh bermakna. Filem-filem yang telah kami susunkan ini melambangkan penceritaaan tentang kehidupan kita semua, dan adalah khas buat semua rakyat Malaysia untuk bebas nikmati dan strim pada bila-bila masa, tidak kira di mana sahaja, menerusi peranti mudah alih anda,” jelas Emarina.

IKLAN

Sempena Merdeka ini juga, sooka menawarkan potongan 50 peratus ke atas yuran langganannya untuk tempoh yang terhad bagi pelan VIP Entertainment dan VIP+Sports. Pelan VIP Entertainment yang menawarkan pelbagai drama bersiri, filem, dan pelbagai hiburan beraneka secara ‘LIVE’ kini boleh didapati dengan harga RM7.95 (harga asal RM15.90 sebulan).

Khusus untuk para peminat tegar sukan, pelan VIP+Sports yang menawarkan akses tanpa had kepada aksi sukan terbaik ‘LIVE’ sepanjang tahun, kini hanya berharga RM20.95 (harga asal RM41.90 sebulan).

Jadi apa tunggu lagi guys, jangan lupa untuk melanggan sooka kerana tawaran ini hanya sah dari 27 Ogos hingga 17 September 2021.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI