Tidak terlepas untuk menzahirkan ucapan ucapan tahniah buat suaminya yang juga pengarah terkenal, Syamsul Yusof yang membuat pengakuan sudah bernikah dengan Ira Kazar, pelakon Puteri Sarah bagaimanapun memberi bayangan bakal membongkarkan sesuatu dalam video yang akan dimuat naiknya dalam masa terdekat.

Menerusi satu hantaran di Instastory miliknya, pelakon cantik itu juga tertanya-tanya mengapa setiap yang berlaku diletakkan kepada dirinya selain mendakwa pernikahan itu sudah berlangsung beberapa bulan lalu.

“Semua yang berlaku adalah kesilapan saya? Sekejap ya, saya tengah lakukan sesi pengambaran. Sebentar lagi saya buat video. Tunggu ya.

“Apapun, tahniah sebab akhirnya mengaku dan berdaftar. Selepas sudah berbulan nikah di Thailand kan ,” tulisnya ringkas.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN: “Saya Sudah Bernikah Secara Sah Dengan Ira,” – Syamsul Yusof Menjelaskan Status Terkini, Mohon Puteri Sarah Pulang Ke Rumah

Selain Ucapan Tahniah Buat Suami, Puteri Sarah Bakal Bongkarkan Sesuatu Dalam Video

Sempat REMAJA menjengah pada perkongsian terbaharunya, Sarah turut mencoretkan kenyataan lain berkaitan polemik rumah tangga yang berlaku.

IKLAN

“Jika Syaikul dan Sumayyah boleh beri keterangan kepada mahkamah, mereka akan kata ‘Ayah yang banyak kali keluar rumah tinggalkan mama, abang dan adik. Bukan kami’.

“@syamsulyusoffilm do not turn your stupidity towards me. Jangan gunakan nama Allah untuk menjadikan kamu malaikat di mata manusia,” tulisnya.

IKLAN

Pengarah, Syamsul Yusof akhirnya menamatkan segala spekulasi apabila membuat pengakuan sudah bernikah dengan Ira Kazar, hari ini. Pengakuan itu dibuat Syamsul menerusi satu video yang dimuat naik menerusi Instagramnya, sebentar tadi.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

SUMBER FOTO: Instagram Puteri Sarah