Bagi yang gemarkan skincare dari Korea, pastinya Innisfree menjadi salah satu jenama favorite penjagaan wajah korang.

Meraikan kempen Green Holidays tahun ini, Innisfree Malaysia telah pun berkolaborasi bersama artist dari Netherland, Jordy van de Nieuwendijk yang telah membuat satu siri reka bentuk untuk koleksi Green Holidays Collection 2019.

Rasai Pengalaman Pulau Jeju Di Cawangan Innisfree Seluruh Malaysia

Bukan koleksi ini sahaja yang ingin difokuskan, tetapi Innisfree Malaysia meneruskan komitmen mereka dengan menubuhkan dana bantuan kepada anak-anak Mukim Tulid & Tatalaan, Sabah menerusi sokongan World Vision's Malaysia Assistance Fund. Dana ini bertujuan untuk menyokong projek kesihatan, pendidikan, keperluan harian dan perlindungan kanak-kanak.

Tema musim cuti jenama Innisfree tahun ini adalah 'Light Up Your Hearts & Spread the Joyful Tune'. Dan istimewanya kali ini, korang boleh mendapatkan DIY Paper Speaker Kit yang direka untuk berkongsi perasaan nostalgia ketika musim cuti dan menjadi salah satu perhiasan rumah ketika musim perayaan.

IKLAN
Rasai Pengalaman Pulau Jeju Di Cawangan Innisfree Seluruh Malaysia

Ia boleh didapati pada harga RM10 dengan pembelian mana-mana produk dari koleksi Green Holiday atau jika ingin membelinya saja ia berharga RM30. Bagi setiap kit DIY yang dibeli, Innisfree Malaysia akan menyumbangkan RM10 kepada World Vision’s Malaysia Assistance Fund dengan tujuan untuk mengumpul jumlah sumbangan sebanyak RM100,000.

Jadi kira macam korang beli sambil beramal la..

IKLAN

Cawangan Innisfree berwajah baru

IKLAN

Sempena tahun baru yang bakal menjelma, ini juga masa yang sesuai untuk jenama kecantikan terkenal dari Korea ini memberi identiti baru untuk store mereka dengan menampilkan konsep yang lebih moden dan membuatkan pelanggan merasai manfaat semula jadi di Pulau Jeju.

Rasai Pengalaman Pulau Jeju Di Cawangan Innisfree Seluruh Malaysia

Korang boleh merasai pengalaman dan 'feel' conventional store yang telah diubah menjadi artisanal workshop. Di hadapan storie dihiasi dengan jenama Pulau Jeju dengan layered designed diilhamkan dari batu-batu pillar pulau tersebut. Rekaan dalaman store ini juga mengambil inpirasi daripada bengkel yang digunakan, dan menggunakan material semula jadi.

Rasai Pengalaman Pulau Jeju Di Cawangan Innisfree Seluruh Malaysia

Kalau korang nak merasai pengalaman seperti di Pulau Jeju, boleh singgah di semua store Innisfree Malaysia, termasuklah yang pertama di Pavilion.