Kami yakin setiap kali jenama kopi premium Starbucks buat promosi, pasti ramai yang excited nak mendapatkannya kerana harga yang ditawarkan biasanya jauh lebih murah. Betul tak?

Terbaru, Starbucks melanjutkan promosi ‘beli 1 percuma 1’ bermula esok sehingga 29 November 2020 ini.

Menarik bukan?

IKLAN

Tapi kena ambil perhatian bahawa promosi ini hanya boleh ditebus pada setiap hari Sabtu dan Ahad pada jam 10 pagi hingga 12 tengahari sahaja.

IKLAN

Promosi ini tersedia di kesemua cawangan Starbucks Malaysia kecuali di KLIA, KLIA2, Sunway Lagoon dan Genting Highland. Adalah diingatkan bahawa promosi ini tidak sah untuk menebus mana-mana baucar atau promosi yang lain serta tidak sah untuk penghantaran.

IKLAN

Okay la tu, kalau nak tunggu orang belanja macam lambat sangat kan. So, apa kata korang yang belanja dengan promosi minuman Starbucks ‘beli 1 percuma 1’ ni.Hiks!

Jangan terlepas peluang pada kali ini pula.

Sumber : Twitter Starbucks