Kredit: Instagram Alan Walker

Baru-baru ini, DJ terkenal, Alan Walker membuat pengumuman mengejutkan melalui media sosial mengenai penundaan konsertnya yang bakal berlangsung di Sunway Lagoon pada 22 Jun ini.

Alan melalui aplikasi Instagram berkata, dia terpaksa menundakan konsert ini kepada tarikh lain atas sebab tertentu yang tidak dapat dielakkan walaupun telah banyak persiapan yang telah dilakukan untuk konsert kali ini.

Pengumuman Mengejutkan! Alan Walker Tunda Konsert Di Kuala Lumpur Sehari Sebelum!
Kredit: Instagram Alan Walker

“Kepada peminat, rakan-rakan dan Walkers Malaysia yang dikasihi! Beberapa minggu yang lalu, pasukan saya telah bekerja keras untuk menyusun pertunjukan Walkerworld terbesar kami hingga kini di Kuala Lumpur, Malaysia untuk Sabtu ini”

“Lawatan saya ke KL beberapa minggu lalu untuk mempromosikan pertunjukan ini, di mana saya juga berpeluang bertemu dengan ramai daripada anda, telah membuatkan kami lebih teruja untuk pertunjukan yang akan datang ini”

Pengumuman Mengejutkan! Alan Walker Tunda Konsert Di Kuala Lumpur Sehari Sebelum!
Kredit: Instagram Alan Walker

“Namun, dengan dukacita saya perlu memaklumkan bahawa disebabkan oleh keadaan yang tidak dapat dijangka, tidak diingini, dan sangat malang yang sepenuhnya di luar kawalan saya dan pasukan saya. Kami terpaksa menangguhkan pertunjukan Walkerworld kami di Malaysia pada Sabtu, 22 Jun ini, hingga tarikh yang akan ditentukan pada penghujung tahun ini,” katanya.

IKLAN

Alan turut meminta maaf kerana pengumuman ini dibuat pada saat akhir iaitu sehari sebelum hari konsert yang patutnya berlangsung pada Sabtu, esok.

IKLAN
Pengumuman Mengejutkan! Alan Walker Tunda Konsert Di Kuala Lumpur Sehari Sebelum!
Kredit: Instagram Alan Walker

“Saya sangat minta maaf kerana pengumuman ini dibuat pada minit-minit terakhir dan kerana mengecewakan anda semua, tetapi saya berjanji untuk memenuhi komitmen kami kepada setiap orang yang telah membeli tiket untuk pertunjukan ini dan telah dengan sabar menantikan kedatangan Walkerworld di Malaysia”

Jelasnya, dia akan kembali semula dengan pertunjukkan lebih baik pada tarikh yang akan ditetapkan kemudian. Dalam pada itu, bagi peminat yang sudah membeli tiket juga boleh mendapatkan duit bayaran balik tiket dari penganjur, Megatix sekiranya mereka tidak mahu menunggu tarikh yang akan dimaklumkan.

IKLAN

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti TelegramInstagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI