Penyanyi terkenal, Jin BTS baru-baru ini membalas pertanyaan yang diajukan oleh peminat kepadanya mengenai pendapat untuk menceburi bidang lakonan pada masa akan datang.

Kenyataan itu dimuat naik melalui Weverse iaitu aplikasi yang boleh menghubungkan peminat dan selebriti pilihan. Pengguna yang bernama @PDnyanada menyatakan bahawa dia menunggu Jin BTS beraksi sebagai pelakon dalam masa terdekat.

Walau bagaimanapun, Seokjin (32) membalas kenyataan tersebut dengan mengatakan hal tersebut mungkin tidak akan pernah terjadi.

Peminat Jangan Berharap Lebih, Jin BTS Mengaku Tiada Niat Nak Jadi Pelakon

IKLAN

“Maaf, saya tak ada rasa nak berlakon buat masa ini” – Jin BTS

Dalam pada itu, terdapat beberapa soalan daripada peminat yang aktif bertanya tentang perkembangan terkini pelantun lagu Supertuna menerusi aplikasi yang sama.

Menurut Jin BTS, kini dia sedang merakam, membuat penggambaran rancangan hiburan dan dalam proses melakukan rancangan yang disediakan sejak berada dalam tentera.

IKLAN

Peminat Jangan Berharap Lebih, Jin BTS Mengaku Tiada Niat Nak Jadi Pelakon

IKLAN

Tambahnya lagi, dia juga melakukan beberapa tugas utama sebanyak mungkin dan hasilnya mungkin akan dilancarkan beberapa bulan lagi.

“Saya melakukan tugas utama saya sebanyak mungkin sambil cuba untuk menunjukkan wajah saya. Keputusan semuanya akan keluar dalam beberapa bulan jadi, sila tunggu sedikit lagi”

Mengikut laporan, Jin BTS akan mengeluarkan album solo pertama pada suku tahun keempat tahun ini iaitu antara Oktober hingga Disember 2024.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti TelegramInstagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI