Dah banyak kisah drive thru yang selalu kita dengar. Antaranya adalah seperti prank kan akak drive thru tu, main-main pickup line dengan abang drive thru, hey orang-orang macam ni banyak masa eh nak kacau orang? Hiks!

Tak dinafikan kadang-kadang kita hanya nak bergurau je, tapi tengok tempat juga la kan.

Korang tahu tak mereka yang bekerja di stesen drive thru sebenarnya sangat busy?

Kalau ada yang selalu berlengah dan main-main time drive thru tu, sebaiknya korang baca pendedahan daripada salah seorang staff makanan segera ni.

IKLAN

Pelanggan Lengah Order Masa Drive Thru Punca Ranking Stor Makanan Segera Jadi Teruk

Bukannya kami rude…

Pelanggan Lengah Order Masa Drive Thru Punca Ranking Stor Makanan Segera Jadi Teruk

Antara perangai-perangai orang ketika di drive thru

Pelanggan Lengah Order Masa Drive Thru Punca Ranking Stor Makanan Segera Jadi Teruk

IKLAN

Time tu la nak tabur lada hitam..

Pelanggan Lengah Order Masa Drive Thru Punca Ranking Stor Makanan Segera Jadi Teruk

Kalau semua take note, tak ada la kami stress & ranking store pun cun..

Pelanggan Lengah Order Masa Drive Thru Punca Ranking Stor Makanan Segera Jadi Teruk

IKLAN

Amacam sekarang dah faham tak situasi sebenar mereka? Mungkin selama ni kita tak pernah tahu. Jadi, lepas ni hormatilah masa dan kerja orang lain.

Kesian juga dengan mereka..

Sumber: VfhvmRoslvn