Masih ingat lagi dengan Milly dan Mamet? Kawan Cinta (Dian Sastrowardoyo) yang berkarater lucu dan menghiburkan dalam filem Ada Apa Dengan Cinta.

Kalau dalam Ada Apa Dengan Cinta 2, ketika mereka bercuti ke Yogyakarta, Milly sedang mengandung dan pelbagai adegan lucunya bersama Mamet (suami) sangat menghiburkan penonton.

Kini, korang berpeluang untuk melihat kisah Milly & Mamet di pawagam kerana cerita cinta mereka juga sudah difilemkan. Merupakan kesinambungan daripada filem Ada Apa Dengan 2 yang berkisarkan mengenai pasangan suami isteri ini yang sudah mempunyai cahaya mata.

[MOVIE CONTEST] Ini Bukan Cinta Dan Rangga, Filem Milly & Mamet Lebih Lucu Pasti Buat Korang Terhibur

Mamet mempunyai minat mendalam dalam dunia masakan dan mahu menjadi seorang chef. Walau bagaimanapun, impiannya tidak kesampaian kerana dia terpaksa bekerja di kilang milik bapa mertuanya.

Dia kemudiannya bertemu dengan bekas rakan kuliahnya Alexandra, yang memberitahu dia susah mempunyai pelabur untuk membuka sebuah restoran yang mereka impikan selama ini.

IKLAN

Pada masa yang sama, hubungan Mamet dengan bapa mertuanya semakin keruh apabila kedua-dua mereka sering berselisihan faham.

Bermulah konflik dan perselisihan yang berlaku kepada pasangan suami isteri.

Antara pelakon yang membintangi filem filem ini adalah Sissy Priscillia, Dennis Adhiswara, Julie Estelle, Ernest Prakasa, Yoshi Sudarso, Titi Kamal, Isyana Sarasvati, Dian Sastrowardoyo dan juga Melly Goeslow.

IKLAN

[MOVIE CONTEST] Ini Bukan Cinta Dan Rangga, Filem Milly & Mamet Lebih Lucu Pasti Buat Korang Terhibur

Milly & Mamet diarahkan oleh Ernest Prakasa ini akan berada di pawagam seluruh Malaysia mulai 7 Mac 2019.

Nak tahu apa kesudahanya? Jom tonton tayangan perdana Milly & Mamet bersama Remaja pada 4 Mac (Isnin) ini dengan hanya menyertai peraduan mudah yang sediakan.

IKLAN

Korang juga berpeluang untuk bertemu dengan barisan pelakon Milly & Mamet, Sissy Priscillia, Dennis Adhiswara dan Julie Estelle pada malam itu nanti.

Menangi tiket tayangan Remaja x Milly & Mamet

Tarikh: 4 Mac 2019

Masa: 8.15 malam

Lokasi: TGV Cinemas 1 Utama

Pemenang akan dihubungi melalui emal. Sila alert dan beri maklum balas kepada kami. Terima kasih..

REMAJA x Milly & Mamet 
[MOVIE CONTEST] Ini Bukan Cinta Dan Rangga, Filem Milly & Mamet Lebih Lucu Pasti Buat Korang Terhibur 
Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI