(KUIZ) Hero Avengers Manakah Yang Dekat Dengan Personaliti Kamu?

442

Tak bernafas tengok trailer Avengers Endgame malam tadi! Belum puas kupas filem Captain Marvel, malah ada antara mereka belum sempat menonton filem tersebut, trailer Avengers Endgame dah keluar. Dalam tak sedar, siri Avengers MCU bakal melabuhkan tirainya bulan April ini. Ala.. mesti sedih lepas ni. Kalau tengok trailer ni rasa macam tak sabar pula nak tengok!

Pernah terbayang tak, yang personaliti kita kadang-kadang persis seperti hero-hero Avengers ini? Mungkin ada persamaan here and there, tapi kuasa hero mereka tu memang tak ada lah dalam diri kita. Apa yang penting, kalau mereka tiada kuasa, mereka manusia normal sama macam kita.