Haipp, berani ya kata muka kita bercapuk..

 

Tetapi itulah hakikatnya jika korang tersalah pilih tona budak asas ataupun foundation.

Walaupun kita semua berbangsa Asia, namun tona dan tona asas (undertone) wajah masing-masing semuanya berbeza. Ada yang mempunyai undertone hijau, ada juga yang kemerahan serta kebiruan.

Jadi dengan mengetahui undertone yang betul, wajah korang tidak lagi kelihatan ‘bercapuk’ atau tak sekata semasa meraikan Aidilfitri tahun ini.

Cuba kuiz di bawah untuk mengetahui Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation yang sesuai dengan kamu?

 

IKLAN

 

Dah tahu tona sesuai korang daripada koleksi Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation?

Untuk pengetahuan korang, foundation ini ada dijual di stor Guardian seluruh Malaysia dan memang diakui bagus untuk disesuaikan dengan warna kulit asas. Ia tak akan kelihatan cakey walaupun sedang beraya di bawah cahaya terik kerana formula matte-nya.

Stor terbaru Guardian di Kompleks Membeli-Belah Central i-City.

Ada foundation yang boleh ‘menyerlahkan’ lagi liang pori dan membuat kulit kelihatan berminyak. Namun, lain ceritanya dengan foundation daripada Maybelline ini yang menggunakan teknologi Micro-Powder untuk mengatasi efek liang pori terbuka.

IKLAN

Malah ia juga berkesan ‘menyerap’ minyak untuk memastikan wajah kekal matte.

 


Menarik Menanti Anda!

Sudah alang-alang berada di stor Guardian untuk mendapatkan foundation daripada Maybelline ini, why not korang dapatkan sekali beg tote NAELOFAR pada harga RM17.90 saja apabila orang berbelanja lebih daripada RM20 dengan membeli barangan jenama di bawah:

IKLAN

Avene, Enchantuer, Ensure, Garnier, GoodMorning, Kotex, Latacyd, Liese, L’oreal Paris, Maybelline, Nivea, Nutox, Pantene, Perfume Generic, Physiogel, Silkygirl, Sunsilk and Ubermen.

 

 

ATAU beg tote NAELOFAR ini juga boleh didapati dengan pembelian produk jenama lain di stor Guardian bernilai RM30 ke atas.

Sementara stok masih ada okay!