Koleksi Dekor Songket Pilihan Remaja, Mana Satu Paling Onz?

401

Siapa cakap golongan remaja tidak suka menghias kediaman? Bukan semua anak muda meletakkan tanggungjawab mengemas dan memilih rekaan dalaman rumah kepada keluarga mereka, sebaliknya masih ramai yang ambil peduli tentang konsep ruangan kediaman.

Lebih-lebih lagi mereka yang tinggal sendiri dan berjauhan dengan keluarga. Walaupun mungkin duduk di rumah sewa, tetapi rasa keinginan untuk menghias kediaman tetap ada. Mana tidaknya, korang mesti inginkan rumah yang selesa dan cantik kan?

Tambahan pula, lebih kurang tiga bulan sahaja lagi kita nak menyambut Aidilfitri, mesti ada yang dah tercari-cari langsir serta kelengkapan rumah untuk raya nanti.

IKLAN

Bagi korang yang inginkan sentuhan moden dengan gabungan keunikan warisan tempatan, Avon akan mengeluarkan koleksi langsir, linen, set hidangan dan dekor terbaru yang akan dijual pada April nanti.

Tak semestinya anak muda nak konsep hipster saja, mungkin raya tahun ni pula korang boleh pilih ciri-ciri klasik untuk menghiasi ruang kediaman.

Diinspirasikan oleh seni halus songket, koleksi ini menggabungkan corak tradisi bunga-bungaan dan geometri. Paling penting, harganya tidak terlalu mahal dan mampu milik.

Set bilik tidur bujang, Ratu & Raja Casa Kayangan


Deko Casa Kayangan

So guys, dah dapat idea raya ni nak deko rumah macam mana?