Pengacara dan penyanyi popular, Elly Mazlein berjaya memecahkan rekod ‘Longest Non-Stop Music Video Launching on A Pop-Up TV Channel’ atau Pelancaran video muzik tanpa henti terpanjang di saluran TV Pop-Up menerusi single terbaharunya berjudul Sayap.

ARTIKEL BERKAITAN: Tak Sia-Sia Menyanyi ‘Terbalik’, Naim Daniel diiktiraf Malaysia Book of Records

Kak Lina Nombor Satu! Sayap Cipta Rekod Dalam Malaysia Book of Records

 

IKLAN

Elly Mazlein yang lebih disapa Kak Lina yang merupakan artis pertama naungan Rocketfuel Entertainment, turut menyatakan keterujaannya mendapat  penganugerahan  istimewa ini.

“Saya sangat gembira dan berterima kasih atas pengiktirafan yang diberikan dan  turut bersyukur dan berbangga kerana dengan anugerah ini memberikan saya semangat yang lebih tinggi dalam menjayakan kelahiran Sayap sebagai buah tangan terbaru di permulaan tahun 2024 ini,” katanya ringkas.

Selama tempoh bersiaran selama 48 jam baru-baru ini, peminat Elly Mazlein dapat meneroka dunia seni nyanyian Elly Mazlein dengan pelbagai pengisian menarik termasuk video muzik Sayap temu bual eksklusif dan momen-momen di sebalik pembikiran muzik video.

IKLAN

Kak Lina Nombor Satu! Sayap Cipta Rekod Dalam Malaysia Book of Records

Format unik ini ditampilkan untuk memberi pendekatan baharu yang lebih interaktif dan menggembirakan kepada peminat agar lebih mendekati dan meraikan kemunculan semula Elly Mazlein di pentas muzik tempatan.

IKLAN

“Kami mengucapkan tahniah kepada Rocketfuel Entertainment selaku pihak syarikat rakaman bagi Elly Mazlein atas pencapaian ini dan kami berharap untuk terus mengiktiraf lebih banyak pencipta rekod tempatan untuk sebarang pencapaian seperti ini,” ujar pihak Malaysia Book of Records.

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI