Ini Barangan Rahsia Yang Memudahkan Perjalanan Umrah Nabila Razali, Apa Agaknya..?

 

Semua tahu, bukan mudah untuk mengharungi tempoh beberapa minggu di tanah suci Mekah dan Madinah ketika seseorang menunaikan ibadah Umrah.

 

Apatah lagi apabila kita berada di negara asing, jemaah perlu segera menyesuaikan diri dengan keadaan cuaca, muka buminya yang berbeza, budaya dan jadual beribadah ekstra memandangkan niat ke sana adalah untuk mendapat keberkatan daripadaNya.

Sama jugalah pengalaman penyanyi Vroom Vroom, Nabila Razali yang telah ke sana untuk menunaikan Umrah pada akhir tahun lepas. Ketika REMAJA menemui Bella baru-baru ini, dia telah berkongsi satu barangan rahsia yang membantu perjalanannya di sana.

“Bella bukan nak propa tapi Bella nak berkongsi rahsia ini. Mana tau ada di antara korang yang akan ke Mekah tak lama lagi. Mungkin ini boleh mempermudahkan urusan korang di sana.

“Semasa ke Umrah, Skechers adalah jenama pertama yang terlintas di fikiran untuk jalankan Umrah. Seperti yang kita tahu, di sana kita selalu berjalan kaki, naik turun bukit dan sebagainya. Jadi sepanjang berada di sana Bella hanya memakai kasut Skechers.

 

“Bella sangat selesa untuk naik bukit dan gua. Langsung tak rasa sakit kaki, malah Bella lebih bersemangat untuk mengajak menjalankan ibadah pada hari keesokan. It was a good experience and moment apabila kita selesa menjalankan ibadah wajib kita,” kongsinya kepada kami.

Nak tahu juga kasut Skechers bagaimana yang dipilih Bella.

 

Honestly, Bella tak ingat nama model kasut itu. Tapi alang-alang nak beli Skechers baru tu, why not korang dapatkan koleksi terbaru Skechers x One Piece yang merupakan koleksi istimewa mereka bermula bulan April ini.

“Ramai tahu One Piece ialah Japanese animation yang popular dan 5 karakter utamanya telah dijadikan inspirasi 5 sneaker terbaru mereka. Selesa itu pasti, tapi ia juga cantik! Jadi dua-dua pun balance,” katanya yang memakai model Portgas D. Ace yang mempunyai corak api di belakang.

(Dari kiri): Trafalgar D. Law dan Jimbei.

Love juga koleksi Skechers x One Piece ni!

Ia boleh didapati pada harga RM459 di stor konsep Skechers.