Setelah puas berteka-teki mengenai pelancaran telefon pintar terbarunya, hari ini HUAWEI akan melancarkan model telefon HUAWEI nova 2i di Flagship Store mereka yang terletak di Pavilion Elite Kuala Lumpur.

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila 100 pembeli terawal di sana hari ini bakal menerima hadiah menarik dari HUAWEI bernilai RM898 – we kid you not! Tetapi kita sentuh dahulu mengenai spesifikasi telefon pintar ini ya.

HUAWEI Tawar Hadiah Bernilai RM898 Kepada 100 Selfie Lovers Terawal – Hari Ini Saja Weh!
HUAWEI nova 2i

Seperti yang ramai tahu, HUAWEI adalah antara jenama yang menawarkan telefon pintar dengan kamera hadapan dan belakang yang sangat tajam dan berkualiti. Tak hairanlah apabila ramai penggila selfie yang telah bertukar citarasa daripada jenama lain kepada HUAWEI.

Buat julung kalinya melalui nova 2i, HUAWEI menawarkan quad-lenses iaitu camera kembar di bahagian hadapan dan  belakang telefon. Kamera hadapannya mempunyai lensa sejelas 13 megapixel +2 megapixel dan menawarkan teknologi 3D facial dan beauty effects ketika korang mengambil selfie.

Sementara itu, kamera belakangnya pula menggabungkan lensa 16 megapixel dan 2 megapixel agar korang boleh menghasilkan efek bokeh dengan mudah sekali.

IKLAN

Seriously, korang tak perlu pun mengubah apa-apa pada gambar yang ditangkap dengan editing apps. Hannah Delisha yang merupakan duta pada HUAWEI nova series juga mengakui kehebatan model telefon ini.

HUAWEI Tawar Hadiah Bernilai RM898 Kepada 100 Selfie Lovers Terawal – Hari Ini Saja Weh!

IKLAN

“HUAWEI nova 2i memang adalah telefon yang saya rasakan paling sesuai dengan diri saya yang sering mengambil gambar di mana-mana saja. Di set penggambaran ke, di event dan semasa bersama keluarga serta kawan-kawan.

“Kadangkala dalam keadaan gelap, susah untuk saya ambil gambar. Tapi itu tak lagi menjadi masalah dengan adanya model telefon pintar ini,” kata Hannah yang turut akan berada di Pavilion Elite pada hari ini sempena pelancaran tersebut.

Hadiah Istimewa Menanti Pembeli nova 2i

Selain daripada fungsi kamera yang menarik, HUAWE1 nova 2i juga menggabungkan HUAWEI Histen iaitu set bunyi yang memberikan impak seperti 3D stereo. Jangka hayat baterinya juga tidak mengecewakan pada kadar 3349 mAh. Ia mampu bertahan untuk penggunaan biasa sehingga 2 hari berturut-turut.

IKLAN

Tak adalah korang tercari-cari nak pau powerbank siapa lagi selepas ini. Oops!

Istimewa sempena pelancarannya hari ini, 100 pembeli terawal akan meneria goodies bernilai RM898. Di dalam setiap goodies bag korang akan terdapat seutas smart band (399) dan sebuah gift box nova 2i (RM499). Di dalam kotak tersebut, terdapat sebatang selfie sick, satu headphone dan satu ring holder untuk telefon pintar baru korang.

Weh, aku pun nak!

HUAWEI nova 2i didatangkan dalam warna Graphite Black, Prestige Gold dan Aurora Blue. Tawaran hadiah tersebut bergantung kepada jumlah stok yang ada pada hari ini. So apa lagi, pergi serang Pavilion Elite sekarang.