Bila duduk rumah sendiri atau menyewa, keselesaan kediaman memang terletak 100 peratus ditangan kita. Kalau tinggal dengan keluarga, mungkin mak ayah kita yang selalu menjaga kebajikan rumah, tapi kalau dah duduk sendiri, masing-masing kena bertanggungjawab.

Bukan hanya kebersihan rumah saja yang perlu dijaga, malah bagi mengelakkan ruang sekeliling berbau hapak, pentingnya untuk korang memastikan agar kediaman sentiasa segar dan berbau harum.

Tak perlu nak keluar modal yang banyak, gadis ini telah pun berkongsi satu cara bagi memastikan rumah berbau wangi.

IKLAN

Jom kita ikuti perkongsian daripada yatt_azml ini.

IKLAN




Untuk pengetahuan korang, cuka yang digunakan ini adalah cuka biasa saja ya. Bukan cuka epal. Hiks!

IKLAN

Nampak mudah dan kosnya juga tidak terlalu mahal. Pendek kata memang affordable la untuk individu bujang yang sudah bekerja mahu pun yang bergelar pelajar.

Lepas ni korang bolehlah try okay?