Fazura, Sherry Ibrahim & Neelofa, Siapa Paling ‘Berhabok’ Speaking English?

1853

Biasanya, bila ada selebriti yang fasih berbahasa Inggeris, mereka akan dilabel sebagai artis yang educated dan lebih di’pandang’ oleh masyarakat kita.

Tak kiralah setinggi mana pun pendidikan yang mereka terima, kalau mampu speaking English berhabok je pun orang dah tabik spring.

Ada juga yang membandingkan siapa lagi hebat berbahasa Inggeris. Tapi, bukan nak menyebelahi mana-mana pihak dan just for fun, video di bawah ni ada menunjukkan bagaimana Fazura, Sherry Ibrahim dan Neelofa bertutur dalam bahasa asing itu.

Cuba korang dengar sendiri dan apa pula pendapat korang?

#FazbulousInNYC ?#EnewsAsia @vettyking | repost from @fattasticfazbulous

A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

Tak cukup lagi? Nah, tengok video ni pulak

 

Alaaa, semua pun hebat kan. Kami love semuaaaa la. Hehe!