Berita baik buat peminat bola sepak tanah air, Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) telah pun mengumumkan penjualan ‘Tiket Kombo RM100’ bagi membolehkan penyokong setia Harimau Malaya menyaksikan kesemua enam perlawanan Pusingan Akhir Kelayakan Piala Asia 2023 bagi Kumpulan E di Stadium Nasional Bukit Jalil Jun ini.

FAM Tawar ‘Tiket Kombo RM100’ Bagi Peminat Saksikan 6 Perlawanan Kelayakan Piala Asia 2023
Foto: BERNAMA

Dengan harga tiket tersebut, korang akan dapat menonton perlawanan Bahrain lwn Bangladesh dan Turkmenistan lwn Malaysia pada Rabu, 8 Jun 2022, Bangladesh lwn Turkmenistan dan Malaysia lwn Bahrain pada Sabtu, 11 Jun 2022 serta Bahrain lwn Turkmenistan dan Malaysia lwn Bangladesh pada Selasa, 14 Jun 2022, kesemuanya di Stadium Nasional, Bukit Jalil iaitu satu perlawanan sebelah petang dan satu lagi perlawanan (membabitkan skuad Harimau Malaya kendalian Kim Pan Gon) sebelah malam.

FAM Tawar ‘Tiket Kombo RM100’ Bagi Peminat Saksikan 6 Perlawanan Kelayakan Piala Asia 2023
Sumber: Facebook Football Association of Malaysia

Menurut Naib Presiden FAM, penjualan tiket kombo itu dibuat bagi memudahkan para penyokong setia Harimau Malaya yang ingin hadir pada ketiga-tiga hari perlawanan tersebut tanpa perlu membuat pembelian tiket secara berasingan, malah dapat menikmati diskaun harga sebanyak hampir 20 peratus.

Walau bagaimanapun, tawaran ‘Tiket Kombo RM100’ ini hanya akan dibuka penjualannya untuk tempoh masa selama dua minggu sahaja bermula Isnin depan, 16 Mei 2022 hingga Ahad, 29 Mei 2022 secara dalam talian di www.tickethotline.com.my

IKLAN
FAM Tawar ‘Tiket Kombo RM100’ Bagi Peminat Saksikan 6 Perlawanan Kelayakan Piala Asia 2023
Sumber: Facebook Football Association of Malaysia

Selepas tempoh itu, penjualan tiket tetap akan diteruskan sehingga hari perlawanan tetapi ia akan dijual secara berasingan iaitu pada harga RM40 bagi setiap perlawanan. Malah, FAM turut menawarkan tiket untuk kategori tempat duduk Grandstand yang berharga RM60 bagi satu perlawanan.

Ha apa lagi guys, jangan lepaskan peluang ini dan tunjukkan sokongan padu korang kepada pasukan Harimau Malaya bagi kelayakan Piala Asia 2023.

IKLAN

Sumber: (1)

IKLAN

**

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

https://www.youtube.com/watch?v=U985G7cH8a4&t=8s

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI