Dumbbell merupakan antara alat senaman yang cukup popular digunakan sama ada di gym mahupun di rumah.

Baru-baru ini jenama mewah Louis Vuitton ada keluarkan dumbbells rekaan jenamanya sendiri dengan harga $2,720 atau RM11,837.44.Bagi peminat jenama terkemuka Louis Vuitton, mungkin harga alat senaman ini ‘biasa-biasa’ saja kerana ia alat senaman keluaran rekaan berjenama.

‘Seketul’ Dumbbells 3KG Louis Vuitton Harga RM11K, Korang Mampu!

Tapi kalau bagi penulis harga ini agak melampau untuk sebiji dumbbell yang korang boleh beli jauh lebih murah dari tu.

IKLAN

Tapi apa yang membuatkan alat senaman seberat 3 kilogram ini begitu mahal sekali harganya? Jenama ikon fesyen terkemuka ini bawakan alat senaman rekaan eksklusif jenama sendiri, di mana ia kini menjadi alat senaman paling popular dan mendapat permintaan tinggi di kalangan peminat jenama terkemuka ini.

Logo ikonik LV yang terdapat pada dumbbells memberikan aura elegan dan ciri eksklusif kepada pemilik barang senaman tersebut. Harga alat senaman maut ini dijual $2,720 atau RM11,837.44 sebelum shipping.

IKLAN

‘Seketul’ Dumbbells 3KG Louis Vuitton Harga RM11K, Korang Mampu!
.

IKLAN

Louis Vuitton ingin jadikan dumbbells ini bukan sebagai alat senaman semata-mata, tetapi ia juga boleh dijadikan hadiah kepada yang ingin amalkan gaya hidup sihat dengan bersenam di rumah. Sesuai dengan keadaan penularan pandemik di seluruh negara, membuatkan kita melakukan banyak perkara di rumah.

So kalau korang jenis orang yang ‘have-have’ boleh la beli seketul dumbbells harga maut ini, korang boleh layari laman sesawang Louis Vuitton, tak pun hadiahkan kepada rakan baik korang yang minat bersenam.hiks…

 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI