Kalau korang perasan, video sekumpulan kanak-kanak Indonesia sering dikongsi di laman sosial kerana telatah mereka yang mencuit hati dalam melakonkan babak sinetron, mahu pun menyanyikan lagu-lagu daripada penyanyi terkenal, Rossa.

Empat orang kanak-kanak ini dikenali sebagai Gtlosiar mempunyai pengikut lebih daripada 648 ribu orang di Instagram dan di channel YouTube mereka pula lebih daripada 300 ribu subscribers.

Apa yang menariknya, setiap daripada video yang dihasilkan mereka mampu membuatkan kita tergelak apabila melihat gelagat dan telatah lucu empat sekawan ini.

Dikenali Sebagai Gtlosiar, Video Viral Kanak-Kanak Indonesia Ini Cuit Hati Netizen Dikenali Sebagai Gtlosiar, Video Viral Kanak-Kanak Indonesia Ini Cuit Hati Netizen Dikenali Sebagai Gtlosiar, Video Viral Kanak-Kanak Indonesia Ini Cuit Hati Netizen

IKLAN

Antara video yang viral di media sosial adalah rakaman sinetron ‘Kembalikan Suami Aku’. Sebenarnya yang menarik perhatian dalam video ini adalah dua budak lelaki yang kelihatannya duduk di dalam reban. Memang lucu. Hiks!

IKLAN

Gtlosiar juga tidak ketinggalan membuat cover lagu terbaru Blackpink, How You Like That di laman Instagram mereka.

IKLAN

Jom kita lihat antara video sinetron lain mereka yang mencuit hati.

Ternyata walaupun masih kanak-kanak lagi, mereka berempat sudah menunjukkan bakat terpendam. Siapa tahu bila dewasa nanti kanak-kanak ini mampu pergi jauh dalam industri hiburan Indonesia.

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI