Zaman sekarang tak pelik kalau lelaki memilih pasangan yang lebih berusia untuk dijadikan teman hidup. Dah nama jodoh kan, tak kenal siapa. Lihat saja selebriti Malaysia yang bahagia bersama isteri tercinta walaupun jarak umur mereka berbeza. Umur tu hanya angka semata-mata. Asalkan matang dan pandai jaga hal rumah tangga, why not kan?

Jom kita lihat beberapa selebriti yang mempunyai jodoh dengan suami yang lebih muda, namun tetap serasi dan sweet.

1. Linda Onn (40 tahun) & Ungku Azhar (38 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Linda Onn

2. Datuk Sheila Majid (52 tahun) & Acis (46 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Datuk Sheila Majid

3. Rozita Che Wan (44 tahun) & Zain Saidin (33 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Rozita Che Wan

4. Yatt Hamzah (37 tahun) & Muhammad Zulfadzli (27 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Yatt Hamzah

5. Awin Nurin (35 tahun) & Izzue Islam (27 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Izzue Islam

6. Ella (51 tahun) & Azhar Ghazali (35 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Ella

7. Linda Jasmin (45 tahun) & Que Haidar (38 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Linda Jasmin

8. Didie Alias (45 tahun) & Norisham Ismail (42 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Mstar

9. Ayu Raudhah (33 tahun) & Zaquan Adha (30 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Ayu Raudhah

10. Fazura (34 tahun) & Fattah Amin (27 tahun)

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda
Kredit foto: Instagram Fazura

11. Priyanka Chopra & Nick Jonas

Cari Suami Lebih Muda, Why Not? Ini 11 Pasangan Selebriti Kahwin Lelaki Muda

IKLAN

Tahniah juga kami ucapkan buat pasangan pengantin baru of the year ini, Priyanka Chopra dan Nick Jonas.

IKLAN

Walaupun pasangan lebih berusia atau jauh lebih muda, kalau dah sayang dan namanya jodoh, ke jinjang pelamin juga pasti bertemu. Kami doakan semoga rumah tangga yang dibina kekal hingga ke syurga.

IKLAN

Untuk korang yang belum bertemu jodoh tu, tenang saja. Mungkin jodoh korang belum habis belajar lagi. Ok gurau je. Hiks!