Bagi yang tak tahu, bantuan ePENJANA RM50 akan dikreditkan ke akaun e-wallet korang bermula 31 Julai yang lepas. Ini merupakan sebahagian daripada Pelan Jana Semula Ekonomi Negara (PENJANA) yang disediakan untuk membantu beberapa sektor ekonomi yang terkesan akibat COVID-19.

Inisiatif ini bagus sebab sekarang lebih ramai yang memilih untuk menggunakan contactless payment bagi mengehadkan sentuhan.

Bawa Pulang Perodua Myvi, Motosikal Yamaha Dengan Tebus ePENJANA Di Boost

Lagi-lagi bila korang memang pengguna Boost! Korang akan dapat RM50 dari ePENJANA dan pada masa sama korang boleh dapat reward dan tawaran menarik dengan kempen Boost’s ini.

Jom tengok apa yang korang boleh dapat kalau tuntut menggunakan Boosts!

Untuk info korang, kempen Boost’s #KasiTambah menawarkan faedah dan ganjaran menarik termasuk peluang membawa pulang kereta Perodua Myvi atau motosikal Yamaha bagi melengkapkan kredit RM50 ePENJANA yang diberikan kerajaan.

IKLAN

Menurut syarikat itu, bagi menuntut kredit RM50 ePENJANA dengan Boost, pengguna perlu melakukan proses pengesahan akaun eKYC (Know Your Customer) serta memuat turun dan menjadi pengguna berdaftar di MySejahteraApp.

“Sepanjang empat bulan lepas, rakyat Malaysia telah menjalani gaya hidup digital yang mana penggunaan e-dompet telah menjadi tabiat pembayaran mereka setiap hari. Kami percaya insentif RM50 ePENJANA akan menggalakkan lagi penggunaan meluas e-dompet dalam kalangan rakyat Malaysia” kata Ketua Pegawai Eksekutifnya, Mohd Khairil Abdullah.

Menangi bonus bulanan!

IKLAN

Bawa Pulang Perodua Myvi, Motosikal Yamaha Dengan Tebus ePENJANA Di Boost

Penuntut insentif yang berjaya turut berpeluang memenangi hadiah bulanan termasuk

• Perodua Myvi 1.5L AV AT 2020
• Motosikal Yamaha Y15ZR
• Samsung S20 Ultra
• TV Pintar Samsung 50-inci 4K

IKLAN

Insentif RM50 e-PENJANA bermula secara rasmi hari ini dan terbuka kepada semua rakyat Malaysia berusia 18 tahun ke atas dengan pendapatan tahunan di bawah RM100,000 berdasarkan kepada rekod terkini Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) dan menjadi pengguna berdaftar MySejahtera App.

Bawa Pulang Perodua Myvi, Motosikal Yamaha Dengan Tebus ePENJANA Di Boost

Kempen Boost’s #KasiTambah menawarkan faedah dan ganjaran menarik termasuk peluang membawa pulang kereta Perodua Myvi atau motosikal Yamaha bagi melengkapkan kredit RM50 ePENJANA yang diberikan kerajaan.

So, jangan lupa untuk tuntut RM50 ePENJANA korang dengan Boost okay. Inform member korang sekali supaya mereka tak lepaskan peluang menarik ni. 

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI