Peminat pasangan sensasi Alia Bhatt dan Ranbir Kapoor tidak lagi kempunan melihat wajah puteri mereka, Raha yang selama ini disembunyikan.

ARTIKEL BERKAITAN: 4 Artis Bollywood Kena ‘Troll’ Lepas Sokong Larangan Main Mercun Sempena Deepavali

Alia Bhatt Dedah Wajah Anak, Peminat Teruja Melihat Si Comel Bermata Biru!Raha mewarisi darah ‘Kapoor’ yang sering disinonimkan dengan genetik mata biru.

Terbaharu, wajah si kecil berusia 13 bulan itu ditunjukkan Alia ketika muncul dalam sebuah acara bersempena sambutan Krismas.

Raha mencuri perhatian ramai terutama paparazi yang tidak berhenti me­rakam gambar serta video wajah comel dengan matanya yang berwarna biru.

IKLAN

Alia Bhatt Dedah Wajah Anak, Peminat Teruja Melihat Si Comel Bermata Biru!Alia mengahwini Ranbir pada April, 2022.

Ketika itu, si kecil yang dilahirkan pada 6 November 2022 didukung Ranbir sambil diiringi Alia.

IKLAN

Alia Bhatt Dedah Wajah Anak, Peminat Teruja Melihat Si Comel Bermata Biru!Wajah Karisma Kapoor ketika muda. 

Video keluarga kecil terbabit tular sehingga meraih pelbagai komen yang memuji Raha mewarisi baka generasi Kapoor terutama menyamakannya dengan Karisma Kapoor.

IKLAN

Malah tidak kurang juga mengatakan permata hati Alia dan Ranbir tidak ubah seperti datuknya Rishi Kapoor dan serta moyang, Raj Kapoor.

Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti telegram rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

KREDIT ARTIKEL/GAMBAR: Kosmo

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI