Sumber: Adventure Waterpark Desaru Coast

Setelah rakyat Malaysia diberi kelonggaran untuk merentas negeri dan melancong, kami pasti ramai yang sedang mencari tempat percutian bagi menikmat masa bersama orang tersayang.

Untuk korang yang masih tercari-cari dimanakah lokasi percutian yang menarik, kami nak kongsikan terlebih dahulu tentang tawaran yang diberikan oleh Adventure Waterpark Desaru Coast, iaitu antara taman tema air terbesar di rantau ini memberikan pas sehari dengan harga hanya RM50 untuk dewasa, kanak-kanak dan warga tua mulai sekarang hingga 5 Disember nanti.

Adventure Waterpark Desaru Coast Tawar Harga Tiket RM50 Untuk Pas Sehari
Sumber: Adventure Waterpark Desaru Coast

Menurut Bernama, pengunjung yang mahu mengunjungi semula selepas kunjungan pertama boleh menaik taraf kepada pas tahunan, ‘Splash Pass’ yang menawarkan kemasukan tanpa had yang berharga RM100 bagi tempoh setahun.

IKLAN

Promosi ini tertakluk kepada semua pelawat yang lengkap dua dos suntikan vaksinasi bersama status risiko rendah dalam aplikasi MySejahtera tanpa gejala ata kontak kasual, manakala pelawat bawah umur 18 tahun mesti ditemani orang dewasa atau penjaga yang lengkap dua dos vaksin.

Adventure Waterpark Desaru Coast Tawar Harga Tiket RM50 Untuk Pas Sehari
Sumber: Adventure Waterpark Desaru Coast

Taman tema air ini dibuka dengan kapasiti harian maksimum 2,500 orang, 50 peratus lebih rendah berbanding sebelum penularan COVID-19 bagi tujuan penjarakan fizikal.
Promosi ini sah untuk tempahan dalam talian dan pengunjung boleh ‘walk in’ sahaja di taman tema itu dari pukul 10 pagi hingga 6 petang.

IKLAN

Bagi penduduk yang berada di sekitar Desaru atau individu yang berniat ingin ke sana, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan tawaran istimewa ini.

IKLAN

Apa-apa pun, dalam pada kita bersuka ria, jangan lupa sentiasa mengamalkan SOP yang telah ditetapkan.

Sumber: (1)

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI