Sekalung tahniah diucapkan kepada Rihanna dan pasangannya A$AP Rocky, yang baru sahaja menyambut kelahiran anak kedua mereka dan secara rasmi telah bergelar ibu bapa kepada dua orang anak. Yeayyy!

ARTIKEL BERKAITAN: Sarat Berbadan Dua, Rihanna ‘Tak Sabar’ Mahu Tukar Status Sebagai Seorang Isteri

“Keluarga Makin Lengkap…” – Rihanna Selamat Melahirkan Anak Keduanya Bersama A$AP Rocky

Menurut sumber TMZ, kelahiran itu berlaku beberapa minggu lalu pada 3 Ogos 2023 di Los Angeles. Bayi lelaki kecil itu dialu-alukan ke dalam keluarga dan sudah diberikan nama.

Meski nama tersebut masih menjadi tanda tanya namun sumber Hollywood mendedahkan bahawa nama bayi itu bermula dengan huruf ‘R’.

“Keluarga Makin Lengkap…” – Rihanna Selamat Melahirkan Anak Keduanya Bersama A$AP Rocky

IKLAN

Memandangkan anak pertama Rihanna bernama RZA, mungkinkah pasangan itu akan mengekalkan nama ‘R’ dalam keluarga? Ada kemungkinan perkara itu akan berlaku memandangkan ‘Rihanna’ dan ‘Rocky’ juga bermula dengan huruf yang sama.

Bagi mereka yang terlepas, Rihanna mengumumkan kehamilan itu tidak lain dan tidak bukan pada Pertunjukan Separuh Masa Super Bowl 2023, mempamerkan perutnya yang semakin membesar di penghujung persembahan ikonik tersebut.

“Keluarga Makin Lengkap…” – Rihanna Selamat Melahirkan Anak Keduanya Bersama A$AP Rocky

IKLAN

Berita kelahiran itu sudah pun dijangka, dengan Rihanna membuat penampilan awam terakhirnya pada Jun 2023, di festival Cannes Lions untuk acara muzik dengan Spotify.

Bercakap kepada pihak media, bintang sensasi itu mengakui bahawa kehamilan kedua ini sedikit berbeza berbanding yang pertama dek kerana dia lebih mudah mual berbanding dulu.

Apa-apa pun, kami ucapkan tahniah dan ‘welcome Baby R’!

IKLAN

BACA LAGI: Berjaya Buat David Foster ‘Annoyed’ Lalu Turun Pentas, Sissy Iman Hulur Albumnya Sebagai Tanda Minta Maaf

+++Update terkini tentang isu semasa, dunia hiburan, kecantikan, fesyen dan gaya hidup? Ikuti Telegram, Instagram dan TikTok rasmi Remaja untuk lebih banyak info dan juga peraduan menarik.

KREDIT FOTO: TMZ

Ini baru lah gaya hidup remaja. REMAJA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI