×
×
×
Login or Register

9 Filem Seram Terkenal Ini Rupanya Adaptasi Daripada Kisah Benar

Masih ada yang tak tahu bahawa terdapat beberapa cerita yang difilemkan tu sebenarnya adalah kisah benar

Jangan Mudah Tertipu, Ini Penjelasan Kenapa Makanan Yang Dibakar Jadi Hitam?

Dah macam-macam video yang diviralkan di media sosial tentang kononnya produk makanan sekian, sekian mempunyai kandungan plastik.

Remaja Lelaki Bertelur 7 Biji Sehari, Biar Betul?

Pelik tapi benar. Ini yang berlaku di Sulawesi, Indonesia apabila seorang remaja lelaki mendakwa dirinya dah bertelur sebanyak 20 biji semenjak tahun 2015

Doktor Diganggu Roh Perempuan Mati Bersalin Gara-Gara “Mulut Puaka” Selepas ...

Darah merecik di seluruh ruang wad bersalin. Wanita itu gagal diselamatkan selain anaknya turut mati...

7 Trik Elak Kaki Melecet Bila Pakai Kasut Baru

First time pakai kasut baru mesti akan rasa cuak sikit sebab confirm kaki akan melecet.

43.4 % Rakyat Malaysia Guna Telefon Bimbit Ketika Memandu, Video Kemalangan...

Kadar kematian akibat kemalangan di negara ini adalah ketiga tertinggi di dunia

Patut Tahu: Lelaki Juga Harus Cukur Bulu Kemaluan

Menjaga kesihatan alat kelamin ini sebenarnya tak susah, asalkan ikut langkah-langkah yang disarankan.

Tip Nak Lulus Ujian Memandu JPJ

Biasa sangat kita dengar tentang kisah tuan/puan JPJ yang bengis dan menakutkan, sampai boleh effect konsentrasi nak memandu.

Seberapa Kerap Seluar Jeans Korang Perlu Dicuci?

Begitu banyak pendapat yang dikongsi oleh pakar fesyen.

Hilangkan Kesan Minyak Pada Tudung Dengan Bedak Talkum

Kalau korang pernah stres sebab tudung bertompok minyak, jom cuba tip ni.

Paling Famous

“Makna ‘Baik, Elok…”, Genap Hari Ke-7, Mira Filzah Dan Pasangan Namakan Anak Lelaki, Wan...

Sebagaimana kita tahu, Mira Filzah baru-baru ini selamat melahirkan anak sulung berkongsi tarikh lahir dalam calendar Islam yang sama iaitu pada 9 Syawal yang...

Hijabi Malaysia Menari K-Pop Dapat Perhatian BBC, Terima Respon Negatif Netizen

Pergilah ke mana sahaja bila biacara tentang industri muzik global kita pasti tidak dapat mengelak berbicara tentang K-pop. Bukan hanya K-drama, fesyen, makanan malah...

Ebit Lew Ziarah Golongan Transgender Di Lorong Gelap Surabaya

Malam tadi Ebit dan pasukannya sempat menziarah individu transgender/maknyah yang bekerja di lorong gelap di Surabaya

Hijab Tercabut, Atlet Silat Wanita Malaysia Tutup Rambut Pasukan Lawan Dipuji Warganet

Siti Shazwana Ajak menutup rambut lawannya Selly Andiriani, atlet Indonesia yang tertanggal hijabnya sewaktu perlawanan

“SAYANG”, Perkataan Paling Popular Rakyat Malaysia, Password Lemah & Mudah Diramal

Password atau kata laluan merupakan benda yang biasa dalam kehidupan seharian masa kini. Tapi jangan pandang remeh tentang perkara ini! ARTIKEL BERKAITAN : 20 Password...

Isteri Tunku Mahkota Johor Santuni Bella & Kanak-Kanak Istimewa Ke Legoland

Menurut beliau, ia merupakan satu penghormatan besar dapat bertemu dengan Bella dan rakan-rakannya itu

Selepas Lima Tahun, Girls’ Generation Muncul Semula Sempena Ulang Tahun Ke-15

Hey semua peminat mania K-pop! Kalau dah minat K-pop, tak kenal Girls Generation, memang tipu la kan?  Setelah sekian lama dinanti-nantikan peminat, Girls’ Generation akhirnya...
error: Hello. Cannot.
© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd ❤️ Dikendali Oleh Astro Group